Filippo Jorio pažnju žirija na audicijama ukrao je - plesom u štiklama.

Galerija


25-godišnji Talijan Filippo Jorio baletni je plesač koji se početkom studenog predstavio publici hrvatskog "Supertalenta".

Vezani članci Duo Kamikazete Neustrašive Slovenke hrvatskoj publici žele dokazati da ples na šipci nije za noćne klubove No Shame (Foto: Instagram) Poslije njihova pojavljivanja svi su pričali o djevojci s plavom kosom, no prepoznajete li brinetu?

Simpatični i talentirani Talijan sa slovenskom adresom prvo je šokirao gledatelje i žiri, a zatim i oduševio.

Filippov genijalni nastup u prvoj emisiji uživo oduševio je i Maju, koja je zaključila da malo žena može tako plesati na štiklama kao on. 

Drugim riječima, baletan je rijetko koga ostavio ravnodušnim, posebno kada je publika shvatila kako pleše u visokim čizmama na petu i to bolje i od mnogih pripadnica ljepših spola.

"Teško je biti baletni plesač, ne toliko zbog fizičke zahtjevnosti koliko zbog mentalnih i emocionalnih pritisaka. Tu je spoj brojnih emocija i boli u tijelu jer ga izlažete ekstremima, ali finalni proizvod je kao kad se popnete na planinu i dođete do vrha - pogled je fantastičan", poručio nam je nakon nastupa.

Ples na potpeticama, uz balet, jest njegov drugi plesni izričaj, a to je shvatio jedne večeri kada je otišao na karnevalsku zabavu upravo u njima.

"Prvo sam bio malo u šoku, trebalo mi je malo da se priviknem. Ti si prvi muškarac u showu koji nam je zaplesao u štiklama, ali svidjelo mi se što si nam pokazao", rekao mu je nakon nastupa predstavljanja Davor, a Janko je dodao kako on nije šokiran jer kada netko pleše kao što pleše Filippo - sve je moguće.

Talijanu je obitelj velika podrška, no u školi je imao problema, jer je bio jedini muškarac koji pleše ovu vrstu pluesa. Ipak, priznao je kako ga ružni komentari nikada nisu pogađali da bi odustao od svog cilja.  

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.