Oko 35 tisuća ljudi

'Ja sam je**** Robbie Williams! Dobra večer, Zagrebe!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se susreo s Milanom Bandićem, Robbie Williams izašao je na pozornicu te zapjevao tisućama oduševljenih fanova!

Oko 21 sat na pozornicu je izašla mega zvijezda, Robbie Williams te počeo pjevati svoje hitove kojima oduševljava fanove na 'Take the Crown' turneji.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo 3.700 komada Požurite po svoje ulaznice za koncert Robbieja Williamsa!

Robbie Williams počeo je koncert tako što se spustio na pozornicu i poručio: 'Dopustite mi da se predstavim, ja sam je**** Robbie Williams i iduća dva sata vaše dupe je moje! Dobra večer, Zagrebe! '

Nakon toga je počeo pjevati 'Let Me Entertain You', a publika je počela oduševljeno vrištati.

'Na sljedećoj turneji sigurno dolazim ovdje opet', obećao je Robbie hrvatskim fanovima. Tijekom koncerta, kako to inače radi, Robbie je na pozornicu izvukao jednu djevojku iz publike. 'Ja sam samo pop zvijezda Robbie Williams, a ti si samnom pred oko svim ovim ljudima. Ja te samo želim ugrijati', rekao je djevojci.

Zbog nevremena zavladala panika

Sve je bilo spremno za spektakl pod imenom Robbie Williams na Maksimiru. Mnoštvo obožavatelja kako iz Hrvatske tako i iz Rumunjske, Crne Gore, Italije te brojnih drugih krajeva Europe satima je stajalo ispred stadiona. No, onda samo sat i pol prije koncerta dogodilo se nevrijeme!

Oko 19.30 sati Maksimir je zahvatio veliki pljusak pa je zavladala panika da bi koncert mega zvijezde mogao biti i odgođen! Podsjetimo, Maksimir nije natkriven pa bi tehnički po kiši bilo teško izvesti jedan ovakav nastup, a samo nevrijeme spriječava fanove da se okupljaju na travnjaku stadiona zbog čega je odmah zavladala panika.

>> Idete na Robbieja Williamsa? Ulaz u Maksimir već od 16h!

Ipak, oko 20 sati kiša je prestala padati, a i oblaci su se počeli razilaziti nakon čega je Olly Murs izašao na pozornicu te odmah publici otpjevao svoju slavnu pjesmu 'Troublemaker'.


Susreo se i s Bandićem

S Robbiejem se na Maksimiru prije koncerta sastao i gradonačelnik Milan Bandić koji je pjevaču za uspomenu na njegov prvi koncert u Zagrebu poklonio šestinski kišobran.

Ako idete na koncert, pošaljite nam svoje fotografije i videa na moj.report@novatv.hr. Najbolje ćemo i objaviti!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene