Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uz sve razvode za koje se čuje u zadnje vrijeme, lijepo je znati da su neke veze ipak trajnije.


Jedna od takvih dugotrajnih veza je brak slavnog Hugh Jackmana i njegove supruge Deborre-Lee.

Lista parova koji dokazuju da je prava ljubav moguća - i u Hollywoodu

Vezani članci Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Ne odustaju od kupanja unatoč hladnoći: On je pokazao isklesani torzo, a ona se zabundala Fabijan Pavao Medvešek - 2 Nakon pobjede o kojoj i dalje svi pričaju naš glumac otkrio je koja je njegova velika želja

46-godišnji glumac i 59-godišnja menadžerica imaju stabilnu vezu, a razlog tome zapravo je vrlo jednostavan. Deborra je postavila pravila kojih je Hugh pridržava, a jedno od njih je da nema snimanja s određenim glumicama među kojima je i Angelina Jole. Njegova supruga objasnila je to da cijeni slavnu glumicu, ali da joj je ona prevelika konkurencija. osim toga, Jole je i svojeg supruga Brad Pitta upoznala na snimanju dok je on bio oženjen Jennifer Aniston.

Taylor Swift i Calvin Harris najbogatiji su celebrity par na svijetu

'Njegovom agentu zabranila sam da mu sklapa poslove s Angelinom', otkrila je u šali tijekom intervju za Today Show. Slavni par zajedno je 19 godina, a zajedno imaju 14-godišnjeg sina Oscara i 9-godišnju kćer Avu.

A kako se nositi s bračnim izazovima?

'To samo pokazuje da ako ste odabrali pravog partnera, zajedno da prolazite kroz sve loše i dobre stvari', zaključuje Deborra-Lee. Slavni australski glumac otkrio je i kako je još jedna od 'tajni' ta da nikada nisu bili odvojeni više od dva tjedna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook