Detalji stručne analize

Tajna rukopisa Meghan Markle: Stručnjaci otkrili zašto je promijenila stil nakon što je upoznala princa Harryja

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Ponašanje Meghan Markle tema je brojnih analiza i usporedbi pa je tako na red došao način i stil njena pisanja, koji se prema analizama promijenio nakon što je upoznala princa Harryja

Meghan Markle poznata je po svom savršenom krasopisu kojeg je usavršila radeći upravo kao kaligrafkinja prije nego što je stekla slavu glumeći u seriji ''The Suits“. No rezultati analize njenog stila pisanja pokazuju kako se on očigledno promijenio nakon upoznavanja princa Harryja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Pismo zahvale koje je Meghan svojevremeno napisala za obožavateljicu Emily Sorrells 2016. godine i koje je nedavno osvanulo na društvenim mrežama, pokazuje kako su njen stil i način pisanja bili vrlo elegantni i službeni. Analitičarka Tracey Trussell usporedbi je dodala i Meghanin potpis u knjizi gostiju koji je nastao tijekom putovanja u Belfast, u ožujku ove godine.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Nakon analize zaključila je da je njen novi stil neformalan i pokazuje njenu opuštenu stranu i pozitivan utjecaj princa Harryja.

“Meghan je mnogo više opuštenija nego što ljudi misle, uz Harryja se uspjela potpuno opustiti, biti prirodna."

Meghanin stari rukopis opisala je kao stiliziran i kontroliran, s dominirajućim velikim slovima s petljama i pravilnim nagibom, s perfekcionističkom crtom.

“Njezin današnji rukopis sugerira da je romantična, strastvena i posvećena žena, koja treba zaštitu muškarca kojeg voli“, zaključila je Trussell.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene