Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna dizajnerica Vivienne Westwood otkrila je tajnu svog mladenačkog izgleda. Osim što ljubi mlađeg ima još jednu tajnu koju je do sada skrivala.


Težnja da ostanemo zauvijek mladi možda i nije toliko teško ostvariva, ako je suditi po priznanju engleske modne dizajnerice i aktivistice za očuvanje okoliša, Vivienne Westwood koja tvrdi da mladenački izgled postiže tako što se okupa samo jednom tjedno.

Otkrila je to novinarima na Pariškom tjednu mode otvorenom 25. rujna, piše Guardian.Sedamdesetšestogodišnja kraljica modnog punka na novinarsko je pitanje o tajni mladenačkog izgleda uz osmijeh odgovorila: "Ne treba se prečesto prati."Pritom je njezin 25 godina mlađi suprug Andreas Kronthaler dobacio: "Kupa se samo jedanput tjedno... zato ovako pozitivno zrači ..., a ja se kupam tek jednom mjesečno."

Westwood, koja je vodila žestoku kampanju protiv mesne industrije koja iscpljuje vodne resurse ranije je kazala: "Ujutro na brzinu operem neke dijelove tijela i jurim na posao." Kronthaler je dizajner porijeklom iz Austrije koji je, navodno nadahnuo glumca Sachu Barona Cohena za ulogu Brune u filmu iz 2009. (Hina)