Tatjana Cameron Tajči dugi niz godina živi i radi u Americi, no ovih se dana vratila u svoju Hrvatsku i svoj Zagreb.

Galerija


Pjevačica Tatjana Cameron Tajči osamdesetih je godina bila najpopularnija pjevačica na područuju bivše Jugoslavije, a ime Tajči bilo je popularno i van njenih granica.

Vezani članci Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Pričali su da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali ona ne skida ruke sa svog deset godina mlađeg partnera Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Bizarna životna priča punk-pop princeze kojoj se karijera pretvorila u dokazivanje da je stvarno živa!

 

 Na samom vrhuncu slave Tajči je donijela odluku o preseljenju u Ameriku gdje je osnovala obitelj i profesionalno se nastavila baviti glazbom sve do danas. U Hrvatskoj je ostala zapamćena po najvećim hitovima kao što su “Hajde da ludujemo“, “Bube su u glavi“, “Smokvica“, “Dvije zvjezdice“ i drugima, a ono što njezine fanove posebno veseli ovih dana je Tajčin povratak u Hrvatsku.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Tajči je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz Zagreba gdje je prošetala ulicama, posjetila omiljena joj mjesta i prijatelje iz mladosti, a planira posjetiti Jadran gdje možda napiše i koju novu pjesmu. Društvo na putovanju čine joj trojica sinova, a Tajči je na Instagramu izrazila želju za nastupom na Zrinjevcu ili glavnom zagrebačkom trgu. 

"Koga moram kontaktirati da zapjevam u paviljonu? Mogla bih održati stvarno zabavan koncert. Ipak imam jednu od najpopularnijih zabavnih pjesama svih vremena.", napisala je Tajči u opisu slike.

 

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Vjerujemo kako bi njezini obožavatelji s oduševljenjem iskoristili priliku da ponovno čuju brojne nezaboravne hitove.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on