U rodnom gradu

Tajči stigla u Hrvatsku: Tko ne bi uživo volio čuti "Hajde da ludujemo" ili "Bube su glavi"?

Tajči (Foto: Instagram) Tajči (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tajči (Foto: Instagram) +0 Tajči (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Tatjana Cameron Tajči dugi niz godina živi i radi u Americi, no ovih se dana vratila u svoju Hrvatsku i svoj Zagreb.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči osamdesetih je godina bila najpopularnija pjevačica na područuju bivše Jugoslavije, a ime Tajči bilo je popularno i van njenih granica.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Prisjetila se 1990. Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

 

 Na samom vrhuncu slave Tajči je donijela odluku o preseljenju u Ameriku gdje je osnovala obitelj i profesionalno se nastavila baviti glazbom sve do danas. U Hrvatskoj je ostala zapamćena po najvećim hitovima kao što su “Hajde da ludujemo“, “Bube su u glavi“, “Smokvica“, “Dvije zvjezdice“ i drugima, a ono što njezine fanove posebno veseli ovih dana je Tajčin povratak u Hrvatsku.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Tajči je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz Zagreba gdje je prošetala ulicama, posjetila omiljena joj mjesta i prijatelje iz mladosti, a planira posjetiti Jadran gdje možda napiše i koju novu pjesmu. Društvo na putovanju čine joj trojica sinova, a Tajči je na Instagramu izrazila želju za nastupom na Zrinjevcu ili glavnom zagrebačkom trgu. 

"Koga moram kontaktirati da zapjevam u paviljonu? Mogla bih održati stvarno zabavan koncert. Ipak imam jednu od najpopularnijih zabavnih pjesama svih vremena.", napisala je Tajči u opisu slike.

 

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Vjerujemo kako bi njezini obožavatelji s oduševljenjem iskoristili priliku da ponovno čuju brojne nezaboravne hitove.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene