Nova nada

Dvije godine nakon smrti supruga, naša pjevačica ponovno ljubi? "Hvala Bogu da ste se pronašli"

Tatjana Cameron Tajči (Foto: IN Magazin) Tatjana Cameron Tajči (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči (Foto: IN Magazin) Tatjana Cameron Tajči (Foto: IN Magazin) +0 Tatjana Matejaš Tajči (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Tatjana Cameron Tajči jednom je objavom na Facebooku dala povoda šuškanjima da je ponovno zaljubljena.

Dvije godine nakon prerane smrti supruga Matthewa, naša poznata pjevačica Tatjana Cameron Tajči zapalila je Facebook jednom, naizgled nevinom, fotografijom. Ne, ne radi se o golišavom selfiju na kakve smo navikli od nekih drugih slavnih dama, već o zajedničkoj fotografiji s američkim glazbenikom Davidom Langleyjem, za kojeg se sada govorka da je Tajčina nova ljubav. 

Pogledaj i ovo Tatjana Matejaš Cameron Bila je tinejdžerica I Tajči je progovorila o traumi koju je doživjela: "Kako nešto tako užasno reći mami? Mislila sam da ću to ponijeti u grob"

"Nađi nekog s kim se možeš smijati. To zacjeljuje. (Najvjerojatnije će to biti netko tko poznaje bol, oni znaju kad je vrijeme za smijeh, a kad te trebaju pustiti na miru s tvojom tugom i emotivnom boli). Davide, hvala ti", napisala je Tajči uz svoju objavu i dodatno potpirila slutnje da ponovno ljubi. 

Fanovi su ovom mogućem paru odmah poželjeli sreću te našoj pjevačici poručili da zajedno izgledaju divno te da je lijepo vidjeti nasmijanu, zaljubljenu ženu. 

"Hvala bogu da ste se pronašli i da ste sretni skupa", "Sretan sam što se oporavljaš, bog vas blagoslovio", "Neka vam je sretno", pisali su obožavatelji u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene