Unosan biznis

Tajči će od sada zarađivati vođenjem duhovnih obnova na luksuznom kruzeru, cijena na upit!

Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Tajči (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči od listopada će voditi tečajeve duhovne obnove.

47-godišnja pjevačica pozvala je i Amerikance da se pridruže njezinom tečaju.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči ''Pustite im da budu svoji'' Voljena Tajči objavila je emotivnu fotografiju s najmlađim sinom pa poslala važnu poruku: ''Ne zamarajte ih svojim problemima...''

Riječ je o Tatjani Cameron Tajči koja je nedavno postala motivacijska govornica, a od sredine listopada vodit će i tečaj duhovne obnove.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Tečaj će trajati 8 dana i to na kruzeru koji će ploviti po jadranskoj obali, a pjevačica u ponudi ima i odlazak u Međugorje. Tečaj će uključivati i razne radionice, seminare, ali i glazbene performanse što Tajči sve ističe na svojoj službenoj Facebook i internet stranici. 

Cijena tečaja pod nazivom "Budi rock zvijezda transformacije", kao i boravka na luksuznom kruzeru je na upit, no 24sata piše da se spominju iznosi od 17 do čak 25 tisuća kuna.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

I motivacijska govornica Ana Bučević zarađuje na isti način pa se čini kako se radi o novom popularnom i unosnom zanimanju. Njezini družejna u trajanju od tjedan dana sve zainteresirane stoji 16 tisuća kuna, a cijena uključuje puni pansion, bazen, internet i slično.

Iva Todorić jedna je od poznatih osoba koja je prošli mjesec izdvojila taj iznos kako bi naučila kako se lakše nositi sa životnim izazovima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene