Pjevačica Tatjana Cameron Tajči od listopada će voditi tečajeve duhovne obnove.

Galerija


47-godišnja pjevačica pozvala je i Amerikance da se pridruže njezinom tečaju.

Vezani članci Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Razvodi se Ana Bučević, self help poduzetnica: ''Šutjela sam do sada iz više razloga'' Ena Culjak (Foto: Dnevnik.hr) Što Hrvati misle o life coachevima? Mnogi stali u obranu Ane Bučević: "Neću otići po tabletu za smirenje, nego ću meditirati"

Riječ je o Tatjani Cameron Tajči koja je nedavno postala motivacijska govornica, a od sredine listopada vodit će i tečaj duhovne obnove.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Tečaj će trajati 8 dana i to na kruzeru koji će ploviti po jadranskoj obali, a pjevačica u ponudi ima i odlazak u Međugorje. Tečaj će uključivati i razne radionice, seminare, ali i glazbene performanse što Tajči sve ističe na svojoj službenoj Facebook i internet stranici. 

Cijena tečaja pod nazivom "Budi rock zvijezda transformacije", kao i boravka na luksuznom kruzeru je na upit, no 24sata piše da se spominju iznosi od 17 do čak 25 tisuća kuna.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

I motivacijska govornica Ana Bučević zarađuje na isti način pa se čini kako se radi o novom popularnom i unosnom zanimanju. Njezini družejna u trajanju od tjedan dana sve zainteresirane stoji 16 tisuća kuna, a cijena uključuje puni pansion, bazen, internet i slično.

Ana Bučević (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)
Ana Bučević (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)

Iva Todorić jedna je od poznatih osoba koja je prošli mjesec izdvojila taj iznos kako bi naučila kako se lakše nositi sa životnim izazovima.