Velika pop-zvijezda ranih 90-ih Tatjana Cameron Tajči otkrila je šokantne detalje iz privatnog života.

Galerija


Bivša velika zvijezda regije Tatjana Cameron Tajči (48) prije više od 20 godina bila je jedna od najprepoznatljivijih pjevačica Hrvatske, no od tada je krenula drugim životnim putem i više se ne bavi glazbom. 

Vezani članci Pride zastave na Trgu kralja Tomislava "Zašto sam danas na Povorci ponosa? Više ne želim gutati bol, hodati pognute glave i skrivati što mi se događa. Od sada želim pričati" Nasilje, ilustracija Vrhovni sud potvrdio presudu seksualnom zlostavljaču: Najmanje sedam puta imao snošaj s 13-ogodišnjakinjom

Tajči je pokrenula ljetovanje "“Retreat&Sea Cruise” još prošle godine, a u njezinoj organizaciji polaznicima se nudi krstarenje na jahti MS Paradise. U "simboličnu" cijenu od 17.000 kuna uključeni su i zajednički sati meditacije, obroci i traženje sreće. 

No na službenoj stranici svog programa ljetovanja Tajči je otkrila i dosad nepoznate, poprilično šokatne detalje iz svog života. Naime, tvrdi da je u mladosti bila seksualno zlostavljana. 

"Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje", napisala je Tajči.

Kako doznajemo s Tajčina bloga koji piše, popunjenost je odlična, a već je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje u 2020. godini.

Lani je početna cijena odmora s Tajči bila 17.000 kuna, a oni koji su uzeli apartmane na brodu platili su i do 25.000 kuna.

Slične su cijene i ove godine. Gosti se opuštaju i kad ne meditiraju, i to uz gitaru.

 

Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?