Nije se snašla

Promijenila je prezime pa nestala: Najzgodnija Vukovarka povukla se iz javnog života, ali mi smo je našli

Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) +0 Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Galerija

Ususret 27. obljetnici pada Vukovara koji je postao simbol stradanja i velikog herojstva, s bivšom Miss Hrvatske Tajanom Jeremić porazgovarali smo o životu u tom gradu. Naime, Tajana se nakon rastave braka iz Slavonskog Broda odlučila vratiti u svoj rodni grad.

Tajana Jeremić jedina je Vukovarka koja je ponijela titulu najljepše Hrvatice. 2007. godine bila je Miss Hrvatske i nakon toga ova se ljepotica još kratko pojavljivala u javnosti, a potom joj se gubi svaki trag. Danas više ne nosi prezime Jeremić, već Prkačin i njezin život sada je posve drugačiji od onoga kada je imala 17 godina i bila proglašena najljepšom.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Spremna je Lucija putuje u Indiju, gdje će predstavljati Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta!

''Titulu Miss Hrvatske ponijela sam sa 17 godina i u tom trenutku nisam bila svjesna odgovornosti i obveza koje titula nosi sa sobom. Rastrgana između Vukovara, Osijeka zbog obrazovanja i Zagreba, odlučila sam da svoj život želim usmjeriti ka nekim drugim životnim izazovima. Život i ljubav odveli su me u Slavonski Brod, gdje sam zasnovala obitelj i ostvarila se kao majka. Paralelno s tim, zajedno sa suprugom vodila sam fitness-centar'', kazala je Tajana koja se u međuvremenu i rastala te se vratila u svoj rodni Vukovar.

''Vukovar je oduvijek bio grad koji me vukao srcem te sam se nakon rastave braka odlučila ponovno tamo vratiti sa svojom obitelji. Danas se usavršavam za kozmetičarku. Cjeloživotno učenje nešto je čemu svi težimo i shodno tome kontinuirano radim na sebi, edukaciji i usavršavanju koje ću implementirati kroz rad svog kozmetičkog salona'', govori bivša Miss, koja danas ima dvoje djece.

Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album)

''Biti majka najljepši je i najteži 'posao' na svijetu, s obzirom na činjenicu da djeca imaju šest i osam godina. Djeca žive sa mnom, ali i otac aktivno sudjeluje u odgoju i obrazovanju djece'', govori Tajana, koja tako danas opet živi u Vukovaru.

''Vukovar je grad koji ima puno mogućnosti koje, nažalost, nisu dovoljno i adekvatno iskorištene. Život je u cijeloj Slavoniji otežan, pa tako i u samom Vukovaru. Odlazak mladih ljudi i obitelji zapravo je najveći problem'', požalila nam se ova zgodna Vukovarka koja je ponosna na svoj grad.

Na izboru za Miss pobijedila je kao maloljetna djevojka, pa nije ni čudno da se nije snašla te na kraju odustala od svega.

''Kada se osvrnem 11 godina unazad, shvaćam koliko je to bilo veliko iskustvo za mene. Upoznati puno divnih ljudi, putovati diljem svijeta te upoznavati druge kulture i običaje nešto je što svakoga čovjeka čini bogatijim. Svijet modelinga u tom trenutku nije bila uloga u kojoj sam se pronalazila. Sve ono što povlači javni život sa sobom nije ono što mene privlači i ispunjava, privatnost je neprocjenjiva'', objašnjava nam ljepotica koju i danas prepoznaju i njezinu kraju te joj nije žao što nije iskoristila ''pet minuta slave''.

Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album)

''Vukovar je mala sredina u kojoj se svi međusobno poznajemo, stoga je i poznata činjenica da sam bila Miss Hrvatske. Smatram da smo sami tvorci svojih prilika i za mene ne postoji fraza "svojih pet minuta". Imam cijeli život pred sobom i sve svoje trenutne želje i ciljeve ostvarujem uspješno'', kazala je Tajana, kojoj je plan za budućnost uživati u svakome trenutku sa svojom djecom.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene