zlostavljao 16-godišnjakinju?

Nakon teških optužbi tinejdžerice oglasio se i Stallone: "Ovo je smiješno"

Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty) +0 Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Galerija

Sylvester Stallone oglasio se o seksualnom zlostavljanju 16-godišnje djevojke.

Američki glumac Sylvester Stallone u četvrtak je odbacio optužbe da je 1986. seksualno napao 16-godišnju djevojku.

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

"Ovo je smiješna, kategorički netočna priča", istaknula je Stalloneova glasnogovornica Michelle Bega. Policija nije nikad kontaktirala glumca u vezi tog navodnog napada, stoji u njezinom priopćenju.

Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty)

Britanski tabloid Daily Mail u četvrtak je pisao kako posjeduje izvještaj policije u Las Vegasu o tom incidentu koji se navodno dogodio 1986. kad je Stallone snimao film "Over the Top".
Prema navodima je 16-godišnjakinja upoznala tada 40-godišnjeg Stallonea u hotelu, a on ju je zatim natjerao na spolni odnos s njim i njegovim tjelohraniteljem Michaelom De Lucom, piše britanski list.

Ona nije podnijela tužbu jer se osjećala "poniženo i posramljeno". Daily Mail je objavio kopiju tog izvještaja od 11 stranica, pozivajući se na umirovljenog policajca iz tog grada. De Lucu je policija usmrtila tijekom zaustavljanja u prometu 2013. godine. (Hina)

Sylvester Stallone (FOTO: Getty) Sylvester Stallone (FOTO: Getty)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene