Napokon progovorio

Svjedok tragične smrti Lady Di otkrio dosad nečuvene detalje kobne noći: "Rekli su mi da šutim"

Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Getty Images) Teoretičari zavjere (Foto: Getty Images) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Vozač koji je okrznuo automobil princeze Diane netom prije nego što je ona u njemu poginula sada je otkrio šokantne detalje koji postavljaju nova pitanja u vezi sa smrću omiljene princeze.

Od tragične smrti princeze Diane prošle su 22 godine, a javnost je i dalje opsjednuta preminulom damom velikog srca i njezinim tužnim završetkom. U kratkom roku Diana je ostavila neizbrisiv trag u sjećanjima mnogih, a do danas slovi za princezu naroda. 

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

O smrti i okolnostima Dianine smrti naklapa se već više od dva desetljeća, a svako malo u javnost se plasira neka nova teorija zavjere ili novi detalji koji uskomešafanove. Slično se upravo dogodilo s ispovijesti vozača Fiat Una koji je, netom prije nego što se Dianin vozač zabio u betonski stup tunela u Parizu, okrznuo njihov auto. 

Rođeni Vijetnamac Le Van Thanh prvi je put progovorio o svojoj ulozi te kobne kolovoške noći te je  tabloidima otkrio da mu je francuska policija naredila da ne govori o nesreći u tunelu. Naime, Le Van Thanha britanske su vlasti pozvale u London na ispitivanje o tome što je vidio u tunelu, no francuska ga je policija uputila da ne iznosi nikakve pojedinosti onoga što je vidio. 

Sada je pak ovaj samozatajni vozač priznao kako je on okrznuo svojim Fiatom automobil u kojem se vozila Diana, a za to postoji i materijalni dokaz - ogrebotina bijele boje koja je pronađena na Dianinu slupanom Mercedesu. 

Van Thanh je odbijao doći u Veliku Britaniju i surađivati s vlastima, no sada je napokon odlučio podijeliti svoju istinu. 

Bojao se da će ga osumnjičiti da je namjerno okrznuo Dianin automobil i time izazvao nesreću, pa je odmah sljedeći dan nakon što je princeza preminula prebojio svoj auto i prelakirao ga kako se ne bi vidjela ogrebotina od dodira dvaju jurećih automobila. 

Francuska policija savjetovala mu je da ne odlazi u Veliku Britaniju jer bi mu mogli prišiti dio odgovornosti za nemili događaj, a više ne bi bio fokus samo na paparazzima. 

Čak i nakon ovog priznanja Van Thanh odbija dopustiti da ga Scotland Yard službeno ispita, pa će cijela stvar vjerojatno zauvijek ostati misterij, no ovakve priče svaki put kada se pojave svakako doliju ulje na vatru teorijama zavjere koje tvrde da je Lady Di namjerno usmrćena, a da se nije radilo tek o nesretnom spletu okolnosti. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) +6 Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Celebrity Nisu skrivale bijes: Publika ismijala slavne sestre zbog besramne laži koju su izgovorile na pozornici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene