VENOM

Svijet ima već dovoljno superjunaka i ovo nije priča o njima

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Nakon svih klasičnih superjunaka kojih je Hollywood već pun, u kina nam dolazi jedan posve drukčiji superjunak – Venom.

 Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikom platnu, naročito jer ga je utjelovio Tom Hardy. A koliko je zaista strašan i zašto njegova pojava utjeruje strah u kosti imate priliku doznati već od 4.10. kada film stiže u domaća kina i IMAX.

Pogledaj i ovo Idris Elba (Foto: Profimedia) Tko bi bio najbolji? ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom je zasluženo dobio vlastito filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova. Priča o Venomu nikako nije klasična priča o superjunacima. Radi se o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno i glavni junaci i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku a ta razlika je Venom. Ove jeseni vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.

PR PR

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.
Osim Tom Hardyja, glumačku postavu pojačala je i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

 

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak.

PR PR

U petak 5.10.2018. u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split u sklopu eventa „Večer superjunaka“ održat će se posebna projekcija ovog najnovijeg holivudskog blockbustera. Sve posjetitelje očekuje Hell Energy piće dobrodošlice , a najsretniji imaju priliku osvojiti limitirano izdanje stripa! Kako u filmu "nastupa" i Ducati Scrambler u predvorju Cineplexxa City Center one East bit će prigodno izložen najnoviji Ducati Scrambler 1100 Special. Isti motor može se pogledati, a zainteresirani kupci i isprobati, kod hrvatskog uvoznika Ducatija, u Ducati salonu, na Samoborskoj cesti 213, Zagreb.

                                                 Venom - od 4.10. u svim kinima i IMAX-u!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene