Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea također su proslavili Dan sv. Patrika.


Princ William i Kate Middleton posjetili su 1. bataljun irske straže povodom proslave Dana sv. Patrika. Princ je tom prigodom izjavio kako ne planiraju imati još djece, piše Daily Mail.

Odluka je pala - Mlada Španjolka ušla u kraljevski dom!

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Zabrinutost u kraljevskoj obitelji: Razdoru između braće nema kraja, a sve je počelo s Meghan... Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: AFP) Kate je omiljenija, a Meghan je izazvala histeriju: Koja ima najpopularniju kraljevsku fotku svih vremena?

Kada su ga upitali planira li kraljevski par imati još djece, princ William je rekao: 'Možda jednoga dana. Sada nam je jedno dijete dovoljno.'

Kraljevski par razgovarao je s vojnicima i njihovim obiteljima o svome sinu, princu Georgeu, a Kate im je podijelila djetelinu, koja ima posebno značenje. Naime, sveti Patrik koristio je djetelinu s tri lista kao simbol Svetog Trojstva, a četvrti list predstavlja božju milost, odnosno sreću, jer su takve djeteline vrlo rijetke.

31-godišnja Vojvotkinja privlačila je pažnju odjevena u zeleni kaput, zelene štikle, a stavila je čak i zeleno sjenilo na oči. Ponovno su pokrenuta i šuškanja o njezinom trudničkom trbuščiću, kojeg skriva ispod kaputa, no valjda princ zna najbolje...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook