Serena Williams pobijedila je Mariju Sharapovu, no pažnju je ukrala majicanjezinog supruga Alexisa Ohaniana.

Galerija


Alexis Ohanian pratio je meč svoje supruge Serene Williams s tribina US Opena.

Vezani članci Grigor Dimitrov i Marija Šarapova Tenisač zaražen koronom pravi je zavodnik: Ljubio je slavnu pjevačicu i jednu od najljepših sportašica Serena Williams Slavna tenisačica pokazivala kako izgleda njezina beauty rutina, pa joj uljez uletio u video: "Stvari su podivljale"

Serena je igrala meč protiv Ruskinje Marije Sharapove, no svu pažnju korisnika društvenih mreža ukrao je upravo Alexis zbog natpisa na majici koju je nosio.

Naime, na običnoj crnoj majici crvenim je slovima pisalo D.A.R.E., što znači "Drug Abuse Resistance Education", odnosno edukacija protiv zlouporabe droga. Na njoj je ispod tog natpisa stajao još jedan bijelim slovima "Keeping Kids Off Drugs", odnosno držite djecu podalje od droga.

I dok dio javnosti u tome nije vidio ništa loše, drugi su Ohaniana nazvali provokatorom i trolom koji je majicom htio isprovocirati i spustiti teniskoj protivnici svoje supruge.

Naime, Sharapova je prije 3 godine zaradila dvogodišnju suspenziju zbog toga što je bila pozitivna na dopingu, pa nije dugo trebalo da krenu komentari kako tu majicu Ohanian nije odabrao slučajno ili kako bi prenijeo poruku mladima.

Podsjetimo, par se navodno upoznao na doručku u jednom hotelu u Rimu na kojem se suosnivač slavnog Reddita pojavio mamuran, a njihova ljubavna priča službeno je započela u ljeto 2015. godine.

2016. godine on je kleknuo ispred bazena na kojem su se i upoznali, a glamurozno vjenčanje održano je krajem 2017. godine, dva mjeseca nakon rođenja njihove kćerkice Alexis Olympie

Marko Grubnić objavio prvu fotografiju bez filtera, no priznao: "Prvi i posljednji put sam to napravio"