Sveučilište u Pennsylvaniji uvodi novi predmet u kojem će se učiti o pop zvijezdi i njezinom utjecaju.


Pjevačica Miley Cyrus poznata je po svom neobičnom ponašanju i ispadima u javnosti, a sada je netko odlučio i naučiti nešto na njezinom primjeru.

Ove vruće hlačice sada vrijede puno više!

Vezani članci Učenici, ilustracija GOOD inicijativa traži kvalitetno uvođenje građanskog odgoja u škole: ''Provedba se ne smije temeljiti samo na entuzijazmu pojedinaca'' Vjeronauk u školama (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nakon što je dopis o vjeronauku izazvao lavinu reakcija, iz Požeške biskupije sada govore drukčije

Ovu zvijezdu proučavati će na studiju sociologije na Skidmore College u Pennsylvaniji ovog ljeta kroz njezin će se primjer proučavati rasa, status, rod i mediji, piše MTV.

Ideja je to profesorice Carolyne Chernoff koji kaže d aće se proučavati njezin uspon kao Disneyjeve zvijezde pa sve do ovoga što danas prenose mediji. Također, istraživati će se i utjecaj njezinog oca kao figure autoriteta.

'Pričati ćemo i o tome kako je biti žena u današnjim medijima, kako se koristi ženska figura. Objasniti ćemo što znači biti zločesta djevojka ili je to samo novi feminizam', objasnila je profesorica.

Iako bi mogli lako proučavati i Beyonce ili Kanye Westa, Miley se čini kao zvijezda iza koje se kriju mnogu neriješeni problemi.

'Studenti će moći sami komentirati kako oni vide utjecaj poznatih i slavnih i kakav je njihov utjecaj', dodala je.
Inspiracija za ovaj kolegij stigla je nakon VMA nastupa zbog kojeg je Miley dobila bezbroj negativnih kritika.

Kao šalu, profesorica je dodala da će možda imati i karaoke pjesmama slavne Miley Cyrus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook