Svojim fotografijama mogla bi ugroziti suprugovu uspješnu karijeru.


Bogati ponekad zaborave kako svima ne teče med i mlijeko. Jedna od njih je i Svetlana Zakharova, supruga zamjenika ruskog ministra obrane Timura Ivanova. Svetlana je, naime, razbjesnila građane Moskve svojim fotografijama, ali ne bilo kakvim. Na društvenim mrežama Zakharova se pohvalila golišavim fotografijama s godišnjeg odmora. Uz fotke na kojima je oskudno odjevena dok bezbrižno uživa na plaži, 45-godišnja ljepotica objavila je i status.

 

Child of Wild

A photo posted by Светлана Захарова (@zakharova_sveta) on

"Danas nećete imati vremena, sutra nećete imati energije, prekosutra neće biti vas. Prestanite s odlaganjem, živite sada", napisala je.

Njezin potez razbjesnio je građane Moskve koji traže da Svetlana bude kažnjenja. Naime, građani smatraju kako njezine fotke i luksuzna putovanja nisu primjereni u trenutku kada je zemlja u krizi.

 

Same time last year...

A photo posted by Светлана Захарова (@zakharova_sveta) on

"Vojnici sada znaju za čiji luksuz plaćaju životima u Siriji i Ukrajini", bio je jedan od komentara. Ljuti su i pojedini parlamentarci. Oni inzistiraju da i Timur bude kažnjen.

 

Человек обязан быть счастливым. #русскиесезоны

A photo posted by Светлана Захарова (@zakharova_sveta) on

 

 

Но в мыслях у меня всё, видимо, гораздо круче))) #зарисовки

A photo posted by Светлана Захарова (@zakharova_sveta) on

"Žene koje su u braku s muškarcima na poziciji moraju shvatiti da i one predstavljaju našu zemlju, da ih ljudi prate na društvenim mrežama te da bilo koja fotografija može procuriti. Fotografijama u toplesu Svetlana je ugrozila poziciju svoga muža", rekao je političar Vaisily Vlasov za Life.ru.

No nisu svi komentari bili tako negativni. ''Odlična figura'', ''Odmah bih oženio ovu 45-godišnjakinju''.