Čestitamo!

Još jedna prinova u kraljevskoj obitelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Švedska princeza Madeleine, četvrta u redu za švedsko prijestolje, rodit će u ožujku prvo dijete, objavila je u utorak kraljevska palača.

Princeza Madeleine (31) udala se u lipnju za američko-britanskog biznismena Christophera O'Neilla u Stockholmu i par živi u New Yorku.

Iako se u posljednje vrijeme u Švedskoj potpora monarhiji smanjila, još uvijek je velika. Madeleine ima relativno malo 'kraljevskih' obveza. Radi u dobrotvornoj organizaciji za djecu koju je osnovala njezina majka.

Pogledaj i ovo Šeik Rašid Al Maktoum sa četiri kćeri (Foto: AFP) Bizarna priča Princezu nitko nije vidio već tri godine, a sada se javila i tvrdi da je zatočena, uopće ne vidi sunce

>> Kraljevsko vjenčanje princeze Madeleine od Švedske!

Madeleine se prije nekoliko godina preselila u New York i zaposlila u dobrotvornoj organizaciji World Childhood Foundation. Tamo je i upoznala O’Neilla kojeg naziva svojom srodnom dušom.

'Volim njegovu toplinu i smisao za humor. Chris ima veliko srce i u njegovom se društvu svi ugodno osjećaju. Pažljiv je i darežljiv', izjavila je jednom prilikom.

'Otkako sam je upoznao znao sam da je Madeleine osoba koju želim oženiti, ali čekao sam pravi trenutka za prosidbu', ispričao je O’Neill, koji ne može postati kraljem, ali njegova djeca mogu zasjesti na prijestolje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene