Sinoć je u Histrionskom domu u Zagrebu svečano predstavljena monografija 'Ena'


Monografija 'Ena' posvećena je životu i djelu velike hrvatske kazališne i filmske dive Ene Begović. Uz obilje  fotografija i tekstove uglednih književnika, teatrologa, novinara, redatelja, glumaca te Eninih suradnika i prijatelja,  posebnost ovoj knjizi daju Enina razmišljanja o životu i umjetnosti. 

Vezani članci Lana i Josip Radeljak (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Kći Ene Begović pohađa jedno od najprestižnijih sveučilišta: Školarina iznosi više od 100 tisuća kuna Slika nije dostupna Rasplakalo je tužno sjećanje

>> Lana Radeljak napokon izašla u javnost - Ista mama!

Na promociji je bila cijela njezina obitelj; roditelji, sestra Mia, Dikan Radeljak, njegov sin Leo, a njezina kćer Lana koja je prava ljepotica baš kao i njezina mama.

Lana danas ide u osmi razred, a našoj Ivani Nanut sramežljivo je odgovarala na pitanja. Da li bi se voljela baviti glumom? 'Ne znam, možda, sve ovisi', kaže Lana koja planira upisati gimnaziju. Za sada samo uživa gledajući filmove, a najviše voli komedije.

'Ovo je bilo dostojanstveno, kao što je Ena to i zaslužila, ja sam tu najmanje bitan i važan', kaže Dikan.

Kao dio promocije prikazan je i dokumentarni film 'Ena' Jakova Sedlara. Ena Begović je poginula je u prometnoj nesreći na otoku Braču 15. kolovoza 2000.

Kako je proteklo predstavljanje monografije pogledajte danas u inMagazinu, od 17.25 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook