Osim što je Nela Zlatar u Larinom izboru, Ecija Ojdanić je u privatnom životu i prava poduzetnica: ima svoje privatno kazalište i bori se na tržištu kako zna i umije.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Tajna je što smo pokazali kako napraviti dobar posao' Slika nije dostupna Koga ljubi zavodnik s malih ekrana?

Istovremeno furiozna i destruktivna, strastvena i hladna - takva je Ecija u predstavi 'Bobočka' - monodrami koja će zasigurno oduševiti sve žene.

>> 'Nakon razvoda od prvog muža osjećala sam se poraženo'

'Ova se predstava zapravo radila između prve i druge sezone Larinog izbora. Bobočka je jedna uzbudljiva predstava jer priča život jedne iznimno uzbudljive žene. Sve žene bi htjele, barem na jedan dan, biti tako strastvene i slobodne', ispričala je Ecija.

Dok na televiziji im a uspješnu karijeru, Ecija se u svom kazalištu bori s financijama. Entuzijazam je motivira, ali sretnija bi bila da i mala kazališta dobiju više sredstava. U europskim zemljama nezavisna se kazališta pomažu s 40% sredstava predviđenih za teatar, a u Hrvatskoj se izdvaja tek 10%. Zato ističe Ecija, predstave moraju biti dobre jer se moraju nametnuti publici.

I baš je zato Ecija odabrala 'Bobočku' - Krležin lik koji će u ovoj monodrami publiku bolje upoznati s našim najvećim piscem. Pred našim kamerama izvela je djelić nove predstave 'Bobočka' i otkrila kako preživljavaju nezavisna kazališta. Više u priloženim videima!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook