Uspjelo mu je

Nekoć je bila serijska zavodnica slavnih muškaraca, a sada se smirila: Tko je osvojio njezino srce?

Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Instagram) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Jake Gyllenhaal (Foto: Profimedia) +3 Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Galerija

Taylor Swift najavila je svoj sedmi album, koji će se zvati "Ljubavnik", a tom prilikom prisjetili smo se svih njezinih muškaraca.

Jedna od najuspješnijih glazbenica generacije Taylor Swift oduševila je obožavatelje najavom svog sedmog albuma koji će se zvati "Ljubavnik" (Lover). 29-godišnjakinja je najavila predstavljanje albuma za kraj kolovoza, a navodno će se raditi o dosad najnježnijem albumu punom ljubavnih pjesama. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Taylor je poznata ljubiteljica slavnih muškaraca, a povezivalo ju se s mnogim slavnim facama. Prvi singl koji će pjevačica predstaviti zove se "You Need to Calm Down".

Naime, Taylor je poznata kao zvjezdana cura koja ide na najviše spojeva te je ljubila jako velik broj slavnih muškaraca, a sada se mogu očitati znaci da je sretno zaljubljena i spremna skrasiti se. Kako je u prošlosti Taylor gotovo svaki svoj prekid veze obilježila i prikladnom pjesmom, daje se naslutiti kako ovog puta možda čini isto, samo što se ne radi o prekidu, već o otkrivanju prave ljubavi. 

Country-zvijezda koja je postala pop-ikona generacije u posljednjih deset godina bila povezivana s nizom pjevača i glumaca, a prvi među njima bio je Joe Jonas, s kojim je kratko ljubovala 2008. To je bio prvi Taylorin celebrity prekid, a možda i najbrutalniji jer je Joe odlučio s njome prekinuti telefonski  i to u samo 27 sekundi razgovora. 

Vjeruje se kako su pjesme "Last Kiss" i "Forever and Always" napisane upravo kao posveta mladom glazbeniku koji je okrutno slomio Taylorino srce, a danas je oženjen glumicom Sophie Turner. 

Sljedeća velika romansa dogodila se godinu dana kasnije, kada je Taylor završila u turbulentnoj vezi s Taylorom Lautnerom, glumcem koji je slavu stekao u "Sumrak" sagi. Par se stalno javno svađao, prekidao i mirio se, a na kraju je Taylor ostavila mladog glumca i ponovno mu posvetila pjesmu "Back to December", u kojoj pjeva o "njegovoj tamnoj koži i slatkom osmjehu" te se ispričava što ga je povrijedila. 

Iste godine Taylor se spetljala s glazbenikom Johnom Mayerom, koji je od nje stariji 15 godina. Ta je veza najpoznatija po vrlo tužnom prekidu i tome što su obje strane završile jako povrijeđene. Taylor je kasnije izjavila kako je cijela stvar bila osuđena na propast od početka zbog velike razlike u godinama, a Mayer se naljutio kada je njegova bivša djevojka objavila pjesmu o njihovu prekidu "Dear John". 

Sljedeći na redu bio je proslavljeni glumac i zavodnik Jake Gyllenhaal. Ta je veza vjerojatno medijski najzapaženija Taylorina romansa, a dugo je i potrajala –čak godinu dana. Odnos se na kraju raspao zbog deset godina razlike između Jakea i Taylor. Zgodni glumac dobio je svoju pjesmu "The Last Time", a kasnije je Taylor napisala i "All Too Well".

Stihovi pjesme "All Too Well" opisuju bizarnu situaciju koja i dalje zbunjuje fanove pjevačice, a radi se oTaylorinu šalu. Navodno je pri selidbi od Jakea Taylor ostavila jedan svoj šal kod njega, a on se nastavio godinama nakon njihova prekida pojavljivati u javnosti s njime oko vrata. 

Ljepotan koji je osvojio srce pjevačice 2011. bio je oskarovac Eddie Redmayne. Eddie i Taylor upoznali su se na audiciji za mjuzikl "Les Miserables", no glumčeve zelene oči i pjegice nisu ostavile dovoljan trag na Taylorinu srcu da bi mu posvetila pjesmu. Rijedak slučaj.

Zac Efron, Disneyjeva zvijezda koja se pretvorila u uspješnog holivudskog glumca, osvojio je Taylor za vrijeme njihove zajedničke suradnje na filmu "Lorax". Iako su par paparazzi znali uhvatiti u zajedničkim šetnjama New Yorkom, oboje su oštro negirali da su ikada bili romantično povezani. 

Sljedeća ljubavna veza Taylor Swift podijelila je javnost. Odabranik je ovaj put bio Harry Styles, član benda One Direction, a iako su se viđali samo mjesec dana, javno su dijelili zajedničke trenutke. Razmijenili su ogrlice, šetali su parkovima i ljubili se pred fotografima. Zajedno su doživjeli prometnu nesreću. Nakon mjesec dana brza i strastvena veza – završila je. Prekid je popratio i singl „I Knew You Were Trouble“.

Najbolje popraćena veza i prekid bio je onaj s Calvinom Harrisom, poznatim glazbenim producentom. Par se redovito pojavljivao na crvenim tepisima zajedno, a na kraju je Calvin bio taj koji je okončao vezu nakon godinu dana. Taylor je promptno izbacila singl „We Are Never Ever Getting Back Together“, za koji se sumnja da je bijesna posveta Calvinu, no njezini su obožavatelji podijeljeni oko te ideje. Naime, neki smatraju da se ipak radi o pjesmi o Jakeu Gyllenhaalu.

2016. Taylor je pala u naručje britanskom glumcu riđe kose Tomu Hiddlestonu, a iako je par samo kratko izlazio zajedno, navodno je Toma Taylorino ostavljanje jako pogodilo. Par se upoznao u New Yorku, a ubrzo su se uputili na zajedničko putovanje oko svijeta. Samo dva mjeseca nakon što je Hiddleston fotografiran kako nosi majicu na kojoj piše „I Heart T.S.“ par je objavio prekid veze.

Nakon svih tih slavnih imena, dolazimo do trenutačnog Taylorina odabranika i ujedno muškarca koji ju je najuže uspio zadržati. Joe Alwyn, britanski glumac, uspio je osvojiti Taylorino srce, a za razliku od njezinih prijašnjih veza, ova je jako privatna i obavijena misterijom. Možda je baš zaštićenost od pogleda javnosti razlog zbog kojeg ljubav još uvijek cvate. Obožavatelji su uvjereni kako je cijeli Taylorin album posvećen ovom Britancu koji ju i dalje toliko usrećuje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene