Šale frcaju

75 mu je godina tek: Koja vam je omiljena šala o Chucku Norrisu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Chuck Norris danas slavi 75. rođendan! Kultni lik pop kulture proslavio se serijom Teksaški rendžer, a karijeru je izgradio zahvaljujući borilačkim vještinama.

Kako je glumac Chuck Norris često predmet šala, njegov smo rođendan obilježili upravo tako. Evo nekoliko 'činjenica' o slavnom frajeru koji je proslavio 75. rođendan.

Pogledaj i ovo Chuck Norris dobio spomenik u Zagrebu (FOTO: Robert Anić/Pixsell) - 3 prvi u Hrvatskoj Uoči 78. rođendana! Slavni Chuck Norris dobio spomenik u Zagrebu

Chuck Norris ne slavi rođendan – rođendan slavi njega!

Prije nego li je bio glumac, bio je pripadnik ratnog zrakoplovstva SAD-a. Tada je i dobio nadimak Chack. Istovremeno trenirao je borilačke vještine, zaradio crni pojas, a potom otvorio lanac karate škola. Nakon nekoliko neuspješnih serija kreće snimanje teksaškog rendžera. Njegova uloga postaje zaštitini znak.

I dok se smišljaju šale na njegov račun, Chack Norris nije nevažan. Njegova se popularnost koristila i u političke svrhe pa je tako podržavao republikanskog kandidata na američkim predsjedničkim izborima prije tri godine.

A šala na njegov račun je toliko da je izdana i knjiga činjenica o njemu. Koja je vaša omiljena šala o popularnom Chucku?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene