Vremešni zavodnik

Sve ljepotice koje su pale na šarm Dikana Radeljaka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva supruga bila mu je najseksi žena Jugoslavije, druga nepreboljena Ena Begović, treća Vlatka Pokos...

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Desanka Beba Lončar posljednji put viđena 2010. Bila je toliko lijepa da su je prozvali srpskom Brigitte Bardot, no rano je stavila točku na kraj karijere, a danas se ne voli isticati

Nakon što je tijekom četvrtka u medijima objavljena vijest kako je Josip Dikan Radeljak navodno izbacio Dolores Lambašu iz svog doma po sličnom scenariju koji se odigrao s Vlatkom Pokos, na forumima je krenula rasprava što to točno kod 73-godišnjeg Dikana privlači mlađe žene?

Naime, prva supruga Radeljaka, s kojom ima i sina Lea, bila je Desanka Beba Lončar, najpopularnija glumica bivše Jugoslavije.

>> Dikan izbacio Lambašu iz stana?

Prisjetimo se, tijekom 70-ih godina, Beba, koja je već sa 16 godina proglašena seks-simbolom bivše Jugoslavije i splitski glazbenik Dikan, koji je svirao u grupi Batali, odlučili su se vjenčati.

Između brojnih poslovnih ponuda iz Hollywooda, Pariza, Londona i Rima, Beba je izabrala Italiju u koju su se preselili tijekom osamdesetih. Talijanska se prijestolnica pokazala kao idealna za vještog Dikana koji je počeo kupovati prve nekretnine. S Dikanom u braku, Beba je dobila svog sina jedinca Lea. Naime, krajem osamdesetih godina par se rastao, a rastava i skrbništvo nad Leom konačno su finalizirani tek 1994. godine te je njihov sin Leo ostao živjeti s ocem.

Upravo je Leo bio taj koji je vozio automobil u trenutku nesreće kad je poginula Leova maćeha, cijenjena glumica Ena Begović. S njom je Dikan dugo skrivao vezu od medija, a par se vjenčao 2000. godine, a kratko nakon toga dobili su i kćer Lanu. Lana je imala samo mjesec i pol dana kad je izgubila majku.

Nakon smrti voljene Ene, Radeljak se upustio u ljubavnu vezu s voditeljicom i bivšom pjevačicom, Vlatkom Pokos. Iako su mnogi njihovu vezu smatrali kratkoročnom, par je u vezi bio pet godina nakon čega su se 2006. godine vjenčali na Mauricijusu. Brak je potrajao godinu i pol dana, a nakon toga je uslijedio mučni raskid koji se dugo povlačio po medijima da bi Vlatka naposljetku objavila i knjigu: 'Život u raju'.

Nakon Vlatke došla je mlađahna glumica Dolores Lambaša koja je prije toga bila u dugogodišnjoj vezi s Ivom Gregurevićem. Dolores je zamijenila Vlatku u životu Radeljaka te lik maćehe u očima male Lane.

Dolores i Dikan bili su zajedno četiri godine, a baš poput 43-godišnje Vlatke, Dikan ju je vodio na egzotična mjesta nakon čega bi ona ponosno pokazivala fotografije u medijima. Također, poput Vlatke, Dikan ju je navodno izbacio iz zajedničkog stana.

Razlaz od 32-godišnje Dolores zasad nije službeno potvrđen no odvija se, za razliku od onog s Vlatkom Pokos, u tišini. Prije Dikana 32-godišnja Dolores je bila u vezi s Franom Lasićem zbog kojeg je ostavila još starijeg Ivu Gregurevića s kojim je hodala prilikom upisa na Akademiju dramskih umjetnosti.

U želji da potvrdimo istinitost ili neistinitost ovih informacija zvali smo oboje aktera - i Dikana i Dolores, no nisu odgovarali na naše pozive.

Je li i vama šarmantan Josip Dikan Radeljak?

  • Da baš mi je šarmantan, izgleda odlično za svoje godine
  • Ne, uopće mi nije šarmantan
  • Ne znam, nisam razmišljao/la o tome

Ukupno glasova:

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene