Tarapana

Predstava stoljeća je spremna - 'procurile' i prve fotografije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stigao je i taj dan. Danas će Severina i Igor Kojić obaviti svoje srpsko, građansko vjenčanje i po drugi puta reći 'Da'.

Danas će Severina Vučković i Igor Kojić sklopiti građanski brak i po drugi puta reći sudbonosno 'Da' jer su to prvi puta napravili tijekom crkvenog vjenčanja koje je u Istri obavljeno u tajnosti. Iskreno, gledajući svo ludilo koje vlada oko njihovog vjenčanja čovjek bi pomislio kako se radi o visoko buđetnom filmu čija se premijera s nestrpljenjem očekuje.

Pogledaj i ovo showbuzz Zgroženi su SKANDAL: Severinina sestra otkrila zašto nije bila na vjenčanju!

Istina je, vjenčat će se, ali pitanje je gdje i kad - prevarili su sve

Usporediti njihovo vjenčanje s filmom i nije pretjerano, pozivnica je napravljena u stilu filmskog plakata, vjenčanje će navodno režirati Severinin prijatelj Tomaž Pandur, scenografija i rasvjeta uistinu izgledaju kao sa filmskog seta. U dvorani je postavljen tron na kojem će, baš poput kraljevskog para, sjediti mladenci i, kako Severina u jednoj svojoj pjesmi kaže, suvereno vladati situacijom.

Tri vjenčanja i Severina - zvijezda ostvaruje svoj san

Kako javlja 'Alo.rs' gosti već uvelike pristižu u hotel 'Crown Plaza', a u tijeku su zadnje pripreme svečanog 'seta'. Iako je osiguranje vjenčanja na zavidnoj razini, mobiteli i fotoaparati su zabranjeni, nije se još rodio taj koji može nadmudriti paparazza pa su se tako već pojavile i prve fotografije unutrašnjosti hotela i mjesta događaja, pa čak i samih mladenaca koje možete pogledati ovdje.

Svečanost započinje u 17 sati kada će gosti crvenim tepihom, baš kao na nekoj hollywoodskoj premijeri, ušetati u svečanu dvoranu i zauzeti svoja mjesta u 'gledalištu'. Kako su neki već izračunali, sve će to koštati nekih 400 tisuća kuna. Više od 500 gostiju, dva kata hotela, hrana, piće, cvjetni aranžmani (dopremljeni hladnjačama), garderoba... Severininu vjenčanicu kreirala je Matija Vuica, ali kraljica će tijekom večeri, kako neki tvrde, prošetati u čak četiri haljine. Igor će biti nešto skromniji. Lista gostiju za koje se zna da dolaze na vjenčanje je prilično impresivna. Bit će tu puno poznatih faca iz svijeta glazbe, filma, sporta i politike tako da ne čudi što će vjenčanje osiguravati više od 40 'Kobri'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene