Dolazi s timom od 48 ljudi

Sve je spremno za Princa iz Bel Aira: Poreč spreman za nastup Willa Smitha

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

MTV Samerblastu je festival glazbe, sunca i mora na koji dolaze neke od najvećih zvijezda današnjice. Među njima i megapopularni holivudski glumac Will Smith.

U Poreč su stigla svjetska imena dance i pop glazbene scene, ljudi zbog kojih će festival posjetiti kroz ovaj vikend oko deset tisuća gostiju.

Pogledaj i ovo Chris Rock i Will Smith Jasno je što misli Will Smith konačno se oglasio nakon šokantnih priznanja svoje supruge, pratitelji ovo od njega nisu očekivali

Međutim ono što je ove godine posebno privuklo pažnju nastup je planetarno popularnog holivudskog glumca Willa Smitha, princa iz Bel Aira i DJ Jazzy Jeffa poznatog kao njegovog prijatelja iz serije.

Zajedničkim nastupom ujedno će obilježiti i 30 godina svoje glazbene pustolovine.

Tim američke zvijezde sastoji se od čak 48 ljudi, svi oni stigli su prije nekoliko dana a o glavoj zvijezdi en može se doznati niti detalj. Navodno, stalno mijenja trenutak dolaska.

Na poppisu želja našlo se od opreme za vježbanje, igrica , donjeg rubla i mirisnih svijeća do Mobitela, kamera i hrvatskih zastava. Naravno raspitao se i o hrani pa će mu se nuditi samo najbolji istarski specijaliteti.

Njegov nastup rezerviran je za sutra, a dotad inovativna 3D pozornica neće mirovati. Sve je spremno, festivalska sezona može početi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene