najiščekivaniji koncert

Svi jedva čekaju vidjeti kraljicu estrade - priprema iznenađenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi put će pred zagrebačkom publikom izvesti najveći ovogodišnji hit Uno momento.

Najpopularnija pjevačica regije večeras se sprema za koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta i po prvi put će pred zagrebačkom publikom izvesti najveći ovogodišnji hit Uno momento.

 
Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Njen bend je sastavljen od najboljih glazbenika uz pojačanje trubača koji će dodatno začiniti večer. Najavilo se nebrojeno mnogo poznatih osoba koji će zajedno sa Severininim fanovima uživati u koncertu sezone. Severina je jutros na svojoj Facebook stranici objavila fotografiju s kojom je uputila poziv za večerašnji nastup:

"Jedva čekam večeras da ta silina emocija izađe pred mojom publikom. Rujanfest, vežite se polijećemo". Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba.

Kakva provokatorica: Severinina utegnuta guza 'izaziva infarkte'

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene