Pogledajte video u kojem su otkrivene sve tajne filma 'Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje'.


'Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje' je pustolovni film redatelja Stevena Spielberga iz 2008. Objavljen 19 godina nakon filma Indiana Jones i posljednji križarski pohod, u njemu se u naslovnoj ulozi ponovno pojavljuje Harrison Ford, a radnja je ovaj put smještena u 1957. godinu.

Vezani članci Harrison Ford (Foto: Profimedia) Stolar koji je postao Indiana Jones: Neobična sudbina megapopularnog glumca (ne)sklonog skandalima Slika nije dostupna Stiže novi nastavak HIT filma

Tijekom Hladnoga rata sovjetski agenti motre profesora Jonesa (Harrison Ford) kad mu mladi čovjek donese kodiranu poruku od ostarjelog i poludjelog kolege Henryja Oxleyja (John Hurt).

Otkriveno 40 propusta u filmu 'Prljavi ples'!

Vođeni Irinom Spalko (Cate Blanchett), Sovjeti prate Jonesa i mladića Mutta (Shia LaBeouf) u Peru. Uz pomoć Oxleyjeve poruke pronalaze legendarnu lubanju napravljenu od jednoga komada kvarca i pustolovina se zapleće.

Film je osvojio nagradu Saturn 2009. godine, a nominiran je i za nagradu BAFTA. Ipak, u filmu se kriju brojne greške, a ovaj video ih sve otkriva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook