Pogledajte video u kojem su otkrivene sve tajne filma 'Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje'.


'Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje' je pustolovni film redatelja Stevena Spielberga iz 2008. Objavljen 19 godina nakon filma Indiana Jones i posljednji križarski pohod, u njemu se u naslovnoj ulozi ponovno pojavljuje Harrison Ford, a radnja je ovaj put smještena u 1957. godinu.

Vezani članci Ronjenje može biti opasno Opasnosti koje skrivaju morske dubine: Iskusni ronilac otkriva koja su tri osnovna pravila za sve koji žele uživati u ronjenju Iva Radić i Harrison Ford Domaća poduzetnica pohvalila se fotkom s Harrisonom Fordom, a njezini pratitelji zamijenili ga s jednom skroz drugom osobom!

Tijekom Hladnoga rata sovjetski agenti motre profesora Jonesa (Harrison Ford) kad mu mladi čovjek donese kodiranu poruku od ostarjelog i poludjelog kolege Henryja Oxleyja (John Hurt).

Otkriveno 40 propusta u filmu 'Prljavi ples'!

Vođeni Irinom Spalko (Cate Blanchett), Sovjeti prate Jonesa i mladića Mutta (Shia LaBeouf) u Peru. Uz pomoć Oxleyjeve poruke pronalaze legendarnu lubanju napravljenu od jednoga komada kvarca i pustolovina se zapleće.

Film je osvojio nagradu Saturn 2009. godine, a nominiran je i za nagradu BAFTA. Ipak, u filmu se kriju brojne greške, a ovaj video ih sve otkriva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook