Od duge kose, do kratkih kovrčica, tetovaže na kosi pa sve do uredno podšišane kose – koja Tonyjeva frizura vam je najdraža?


Tony Cetinski jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, a na glazbenoj je sceni već skoro tri desetljeća. Pjevati je počeo već s 15 godina i proslavio nizom albuma i osvojio mnogo nagrada. Tijekom godina svojim je pjesmama oduševljavao i mlade i stare, a isto tako, kroz godine mijenjao je svoj imidž. Ovog puta koncentrirat ćemo se na njegovu frizuru od početka karijere.

 

Zbog svog imidža na početku karijere, tj. divne crne, duge, kovrčave kose, Tony je 'zaradio' koji nadimak?;-)

Posted by Tony Cetinski on Wednesday, May 9, 2012
Vezani članci Antonija Mišura Sandrić Puno je razloga za slavlje: Što se to sve ovih dana slavi u domovima poznatih Hrvata? David Beckham Najnovije fotke otkrile zašto Beckham ne skida kapu s glave - njegov zaštitni znak pomalo nestaje?

Na samom početku karijere Tony je bio specifičan po svojoj gustoj, kovrčavoj, tamnoj i dugoj kosi.

Jedni su slavni, a za druge se ne zna - upoznajte braću i sestre u sjeni!

S godinama, odlučio je da više ne želi biti 'slatkica s dugom kosom' već se odlučio na kratko ošišanu frizuru kakvu ima i danas.

No, Tony je volio i eksperimentirati s kosom pa je tako imao i tzv. tetovaže na kosi odnosno hair tattoo. Također, neko je vrijeme imao kratku ali kovrčavu kosu koja je također obilježila jedan period njegovog života.

 

Hvala ducanu vrhunskih naočala OCULTO Gundulićeva 5, Zagreb na posebnom modelu naočala marke DITA

Posted by Tony Cetinski on Sunday, February 15, 2015

Od duge kose, do kratkih kovrčica, tetovaže na kosi pa sve do uredno podšišane kose ili irokeze – koja njegova faza vam je najdraža?

 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook