Zastrašujuće joj je to

'Svako jutro stajem na vagu jer u suprotnom dobijem i do 5 kilograma'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Jennie Garth prošla je emocionalni pakao nakon razvoda od supruga Petera Facinellija 2011. godine.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) svi su je obožavali Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

Zbog problema u braku i razvoda udebljala se 15 kilograma no nakon što se oporavila uspjela ih je istopiti i isklesati novo seksi tijelo. No, prizanala je kako to nije bilo nimalo lako. Jednako kao što nije lagano ni održavati postignutu kilažu.

'Svako jutro stajem na vagu', izjavila je 40-godišnja glumica za Health magazin. 'Ukoliko to ne činim odmah se udebljam nekih pet kilograma. To zastrašuje. Ovog jutra sam imala kilogram više. To je OK. No kad vidim da sam dobila 3 kilograma? Tada krećem na dotjerivanje linije', otkrila je Jennie te dodala kako je razvod od supruga, s kojim je u braku bila 11 godina, doživjela kao svojevrsno buđenje.

>> O navodnom ljubavniku: 'Hodati s njim bilo bi čudno'

'Sad se osjećam mnogo snažnije i samouvjerenije u svom tijelu', tvrdi Jennie koja je otkrila i nekoliko pravila kojih se svakodnevno pridržava kako bi ostala u top formi.

Tako ujutro najprije na sebe odjene trenirku i tako odvede djecu u školu pa krene vježbati. Često koristi i riječi 'volim te'.

'To su moje omiljene riječi. Volim ih upućivati drugim ljudima, ali i sebi. Kad ih izgovorim osjetim nježnost i pozitivne vibracije. I kad ste ljuti, ljubav postoji', zaključila je zvijezda ultrapopularne serije 90-ih godina - Beverly Hills.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene