Bivši supružnici, Brad Pitt i Jennifer Aniston opet bi se mogli posvađati, ali ovog puta oko gostiju za svadbe.


Prema pisanju stranih medija, Brad Pitt je krajem veljače dobio bračnu dozvolu pa se on i Angelina moraju vjenčati u roku od tri mjeseca. U istom periodu svadbu planira i Bradova bivša supruga, Jennifer Aniston sa zaručnikom Justinom Therouxom.

>> Hoće li vino presuditi njihovim karijerama?

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Spremni za žestoku sudsku bitku: Pozvali 21 svjedoka, među njima je i kontroverzna stručnjakinja Angelina Jolie Poljubac s bratom, krv oko vrata, titula preljubnice i razaračice brakova obilježile su život ove glumice i humanitarke

Bivši supružnici tako bi se još jednom mogli uvući u žustru svađu, ali ovog puta zbog brojnih gostiju koji bi bili pozvani na obje svadbe i koji su im ostali zajednički prijatelji još iz perioda dok su oni bili u sretnom braku.

'Brad i Angelina ostavili su si vrlo malo vremena za svadbu pa bi se njihova mogla poklopiti s onom Jennifer Aniston. Sve ukazuje na to da bi se mogli vjenčati u svibnju nakon što završi Filmski festival u Cannesu jer se žele vjenčati u francuskoj', otkrio je bliski prijatelj za The Sun.

Iako ju je Brad ostavio zbog Angeline, Jennifer Aniston imala je namjeru otići na njigovu svadbu. 'Sva ta dobra volja otići ćekroz prozor ako Brad i Angelina svoj datum stave vrlo blizu njezinom. Jennifer to doživljava kao prkos prema njoj pa će se samozapočeti bitka oko holivudskih zvijezdi koje će doći kod koga u svatove. Ali ona isto tako zna da će najveće zvijezde otići kod njih, a ne kod nje',otkrila je prijateljica.

Nagađa se kako će Brad i Angelina izgovoriti sudbonosno 'Da' na svom imanju Chateu Miraval vrijednom 35 mlijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook