Nina Morić verbalno se sukobila s Karinom Cascellom u televizijskoj emisiji uživo.

Galerija


Hrvatska manekenka s talijanskom adresom, slavna Nina Morić ponovno plijeni pažnju tamošnje javnosti.

Vezani članci Nina Morić Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim Znanstvenik Nenad Ban Vlada zasad bez komentara, a Nenad Ban tvrdi: "Situacija u Hrvatskoj je jako ozbiljna. Ovaj apel ne smije se politizirati"

Naime, Nina je bila gošće jedne emisije uživo u kojoj je poprilično žestoko napala kolumnisticu Karinu Cascello. Pričale su o Nininoj karijeri, njezinom bivšom suprugu Fabriziju Coroni te sinu Carlosu.

Ono što je Ninu uzrujalo je upravo bila tema bivšeg supruga i trenutka u kojem ju je Karina nazvala "psihički krhkom" i zaključila kako je Corona kriv što je odustala od manekenske karijere, prenosi il Giornale.

"Ja da sam psihički krhka? Tko si ti da me osuđuješ? Ne smiješ si dopustiti, ti si loš primjer za svoju kćer i za ljude koji stvarno pate. Odustala sam od svoje karijere supermodela. Ja bih se udala za Fabrizija 100 tisuća puta, ne žalim ništa, jer njegove mane nisu samo njegove. Karina, ti nisi psiholog, uzmi si diplomu i razgovarat ćemo još o tome", povišenim joj je tonom odgovorila Nina.

Tenzije je između dvije dame pokušala je smiriti voditeljica emisije, no to joj baš nije pošlo za rukom. 

Holivudska glumica šokirala bolnom ispoviješću: "Morala bih dijete dijeliti sa svojim silovateljem"