Nina Morić verbalno se sukobila s Karinom Cascellom u televizijskoj emisiji uživo.

Galerija


Hrvatska manekenka s talijanskom adresom, slavna Nina Morić ponovno plijeni pažnju tamošnje javnosti.

Vezani članci Lewis Burton i Caroline Flack Neki u njemu vide krivca: Odnos im je obilježila krvava svađa, a sada se ne može pomiriti s njezinom smrću Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić nekad je bila jedna od najljepših žena, no od nje je ostalo deformirano lice te burni prekidi s čudnim muškarcima

Naime, Nina je bila gošće jedne emisije uživo u kojoj je poprilično žestoko napala kolumnisticu Karinu Cascello. Pričale su o Nininoj karijeri, njezinom bivšom suprugu Fabriziju Coroni te sinu Carlosu.

Ono što je Ninu uzrujalo je upravo bila tema bivšeg supruga i trenutka u kojem ju je Karina nazvala "psihički krhkom" i zaključila kako je Corona kriv što je odustala od manekenske karijere, prenosi il Giornale.

"Ja da sam psihički krhka? Tko si ti da me osuđuješ? Ne smiješ si dopustiti, ti si loš primjer za svoju kćer i za ljude koji stvarno pate. Odustala sam od svoje karijere supermodela. Ja bih se udala za Fabrizija 100 tisuća puta, ne žalim ništa, jer njegove mane nisu samo njegove. Karina, ti nisi psiholog, uzmi si diplomu i razgovarat ćemo još o tome", povišenim joj je tonom odgovorila Nina.

Tenzije je između dvije dame pokušala je smiriti voditeljica emisije, no to joj baš nije pošlo za rukom. 

Holivudska glumica šokirala bolnom ispoviješću: "Morala bih dijete dijeliti sa svojim silovateljem"