I Ranko Ostojić se uključio. Glazbeni kritičari dali svoj sud.


Ideološka prepucavanja pokrenuo je frontmen Hladnog piva Mile Kekin pjesmom "Ja nisam vaš". Stihovi: Nisam vaš, moji su dobili 45., nisu najbolje sjeli frotmenu benda Đubrivo. On je svojom verzijom pjesme Kekina prozvao za privlačenje pozornosti.

Vezani članci Ranko Ostojić Bivši ministar Ranko Ostojić pretrpio infarkt, na intenzivnoj je njezi: "Dragi Ranko, želimo ti uspješan oporavak" In Magazin: Prava zanimanja poznatih Hrvata Jeste li znali što su naši poznati glazbenici zapravo po zanimanju? Neki bi vam čak mogli tapecirati namještaj ili pak popraviti klimu

I dok neki Kekina podržavaju, drugi tvrde - ovaj potez mu nije trebao. Pa je tako svojom verzijom pjesme Kekinu odgovorio Toni Aničić. Danas misli kako je možda pretjerao, no i dalje tvrdi da se Kekin previše ispolitizirao.

No pjesma se svidjela bivšem ministru Ranku Ostojiću. Pa je i on napisao svoju verziju. Aničić, koji se prepoznao u Ostojićevim stihovima, smatra da se bivši ministar ne bi trebao spuštati na tu razinu. Što se sve točno dogodilo pogledajte u prilogu Dnevnika.