Ona po svom!

Maji se nije svidio njezin ples, ali ona se nije dala: ''Ja sam pobijedila kad je publika bila na nogama''

Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 4 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 4 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 4 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 5 Maja Šuput i Esther (Foto: Dnevnik.hr) Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 3 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 2 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 1 +0 Hosea & Esther (Foto: Nova TV) - 6 Galerija

Nastup Gordane i Slaviše Zekića u Supertalentu nije se svidio žiriju, ali publika je malo drugačije reagirala što je Gordana koja je plesala i primijetila.

Slaviša i Gordana Zekić bračni su par koji obožava ples i pjevanje, pa su žiriju Supertalenta odlučili pokazati što znaju.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

Dok je Slaviša pjevao, Gordana je plesala, ali žiriju njihov nastup nikako nije sjeo. Zapravo, zaključili su da Slavišina pjesma čak i može proći, ali ne i Gordanino plesanje. Janka je zanimalo zašto su se baš s pjesmom koju su odabrali odlučili prijaviti na Supertalent, na što je Gordana objasnila da je njezin muž samo htio poručiti da Bog sve voli. Martina se tada dotaknula tehničkih dijelova izvedbe pa je komentirala da se, što se tiče Gordaninog plesa, ni djeca u vrtiću tako ne kreću. Ples se nije svidio ni Janku, a i Davor je to komentirao na svoj način.

''Ovo se možda neće svidjeti Maji, ali vaš ples bi se mogao spojiti na neke pjesme koje Maja pjeva. Budimo realni, bilo je tu lijepih elemenata. Ali vaš najveći talent je uvjerenje '', poručio im je Davor.

A za kraj im se obratila i Maja.

''Što se tiče vaše izvedbe, meni se nije svidjelo ni jedno ni drugo. Vidim da ni vama ne paše ovo što ste čuli, niti nama paše što smo čuli vidjeli''.

No iako je Slaviša rekao da je navikao na sve i da voli čuti istinu, Gordana se nadovezala da je publika tijekom njihovog nastupa bila na nogama.

''Publici se svidjelo'', zaključila je.

Maja joj je poručila da u ovom showu ipak odlučuje žiri, a ne publika, no Gordana se nije dala.

''Ja sam već pobijedila kad je publika bila na nogama'', zaključila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene