Što se događa?

Nakon priznanja da u braku ne žele živjeti zajedno, holivudski par snimljen u žustroj prepirci

Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) +0 Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Galerija

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk snimljeni su u žustroj raspravi u Londonu.

Holivudska glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow nedavno je šokirala svoje obožavatelje priznanjem kako čak i nakon više od pola godine braka ne želi živjeti sa suprugom Bradom Falchukom kako bi održali ravnotežu i različitosti svoje veze. Pritom je otkrila i kako im to kao paru savršeno odgovara te da svi njihovi oženjeni prijatelji misle da je njihov način funkcioniranja idealan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 ''ono što mi se najviše sviđa...'' Gwyneth Paltrow otkrila kako se smiruje u stresnim situacijama: ''Nisam bila svjesna da postoji nešto poput toga''

Međutim, sudeći po snimkama jedne od njihovih posljednjih zajedničkih šetnji Londonom, malo tko bi bi pomislio da su stvari među njima idealne. Naime, čini se kako su se 46-godišnja Gwyneth i njezin dvije godine stariji suprug Brad bili upustili u žustru raspravu. Sudeći po njihovim ljutitim i zabrinutim izrazima lica, možemo zaključiti kako su između njih postojale tenzije, a osmijesi su ovog puta izostali. Ona mu je pokušala nešto objasniti gestikuliranjem, dok ju je on gledao zbunjena izraza lica.

Par je bračne zavjete sklopio na intimnoj ceremoniji prošle jeseni, u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji u njihovu domu i Hamptonsu, nakon čega su se s djecom iz prijašnjih brakova otputili na obiteljski medeni mjesec na Maldive.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Prije Brada, Gwyneth je bila u braku s frontmenom grupe Coldplay Chrisom Martinom i to 11 godina, sve do 2014. godine ali i dalje su jako dobrim odnosima pa tako on još uvijek vlastitu sobu u njezinom domu. Zajedno odgajaju dvoje djece, dok Gwyneth ima ulogu pomajke Bradove djece, Brodyja i Isabelle.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Getty) Jason Priestly (Foto: Profimedia) +7 Beverly Hills (Foto: IN Magazin) Celebrity Najpoznatiji televizijski blizanci objavili prvu zajedničku fotografiju nakon 20 godina: "Vratili smo se!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene