Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk snimljeni su u žustroj raspravi u Londonu.

Galerija


Holivudska glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow nedavno je šokirala svoje obožavatelje priznanjem kako čak i nakon više od pola godine braka ne želi živjeti sa suprugom Bradom Falchukom kako bi održali ravnotežu i različitosti svoje veze. Pritom je otkrila i kako im to kao paru savršeno odgovara te da svi njihovi oženjeni prijatelji misle da je njihov način funkcioniranja idealan.

Vezani članci Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Zaveo poznatu holivudsku plavušu: Suprug slavne oskarovke mamio uzdahe isklesanim torzom Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Holivudska glumica pokazala umorno lice s borama i podočnjacima

Međutim, sudeći po snimkama jedne od njihovih posljednjih zajedničkih šetnji Londonom, malo tko bi bi pomislio da su stvari među njima idealne. Naime, čini se kako su se 46-godišnja Gwyneth i njezin dvije godine stariji suprug Brad bili upustili u žustru raspravu. Sudeći po njihovim ljutitim i zabrinutim izrazima lica, možemo zaključiti kako su između njih postojale tenzije, a osmijesi su ovog puta izostali. Ona mu je pokušala nešto objasniti gestikuliranjem, dok ju je on gledao zbunjena izraza lica.

Par je bračne zavjete sklopio na intimnoj ceremoniji prošle jeseni, u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji u njihovu domu i Hamptonsu, nakon čega su se s djecom iz prijašnjih brakova otputili na obiteljski medeni mjesec na Maldive.

Prije Brada, Gwyneth je bila u braku s frontmenom grupe Coldplay Chrisom Martinom i to 11 godina, sve do 2014. godine ali i dalje su jako dobrim odnosima pa tako on još uvijek vlastitu sobu u njezinom domu. Zajedno odgajaju dvoje djece, dok Gwyneth ima ulogu pomajke Bradove djece, Brodyja i Isabelle.

 

Najpoznatiji televizijski blizanci objavili prvu zajedničku fotografiju nakon 20 godina: "Vratili smo se!"