Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk snimljeni su u žustroj raspravi u Londonu.

Galerija


Holivudska glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow nedavno je šokirala svoje obožavatelje priznanjem kako čak i nakon više od pola godine braka ne želi živjeti sa suprugom Bradom Falchukom kako bi održali ravnotežu i različitosti svoje veze. Pritom je otkrila i kako im to kao paru savršeno odgovara te da svi njihovi oženjeni prijatelji misle da je njihov način funkcioniranja idealan.

Vezani članci Gwyneth Paltrow Gkumica upozorila fanove na opasnost od virusa te predložila fanovima što da rade u ovim teškim vremenima Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Holivudska glumica pokazala umorno lice s borama i podočnjacima

Međutim, sudeći po snimkama jedne od njihovih posljednjih zajedničkih šetnji Londonom, malo tko bi bi pomislio da su stvari među njima idealne. Naime, čini se kako su se 46-godišnja Gwyneth i njezin dvije godine stariji suprug Brad bili upustili u žustru raspravu. Sudeći po njihovim ljutitim i zabrinutim izrazima lica, možemo zaključiti kako su između njih postojale tenzije, a osmijesi su ovog puta izostali. Ona mu je pokušala nešto objasniti gestikuliranjem, dok ju je on gledao zbunjena izraza lica.

Par je bračne zavjete sklopio na intimnoj ceremoniji prošle jeseni, u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji u njihovu domu i Hamptonsu, nakon čega su se s djecom iz prijašnjih brakova otputili na obiteljski medeni mjesec na Maldive.

Prije Brada, Gwyneth je bila u braku s frontmenom grupe Coldplay Chrisom Martinom i to 11 godina, sve do 2014. godine ali i dalje su jako dobrim odnosima pa tako on još uvijek vlastitu sobu u njezinom domu. Zajedno odgajaju dvoje djece, dok Gwyneth ima ulogu pomajke Bradove djece, Brodyja i Isabelle.

 

Najpoznatiji televizijski blizanci objavili prvu zajedničku fotografiju nakon 20 godina: "Vratili smo se!"