Nakon borbe s koronavirusom, Suzy Josipović Redžepagić opisala je svoje iskustvo i dala savjete.

Galerija


Bivša manekenka i autorica kuharice Suzy Josipović Redžepagić preboljela je koronavirus.

Vezani članci KBC Zagreb Proboj koronavirusa na Rebro, od 15 zaraženih pacijenata preminulo troje: Iz bolnice objasnili kako je virus ušao kod njih Cjepivo protiv koronavirusa Sumnjivi paket u tvornici cjepiva AstraZenece bezopasan: "Ovaj privremeni prekid rada nije utjecao na naš raspored proizvodnje"

U podužoj objavi na Instagramu opisala je svoje iskustvo te je sljedbenicima dala nekoliko savjeta oko borbe s opakim virusom.

"Zadnjih skoro godinu dana jedino što radimo, slušamo o koroni. Ne živimo ni novo ni staro normalno, ne živimo nikako. Ne radimo, ne smijemo se... improviziramo život i samo čekamo da sve prođe... Jedni se užasno boje dok drugi pričaju o zavjeri... u tom vakuumu užasa korona je došla i do mene", započela je Suzy koja smatra da je u borbi s koronom najbitnije ojačati imunitet.

"I sad kad je najgore prošlo, mogu reći: neman je to. S kojom nema zaje... čisti ruski rulet. Nitko ne zna kako će njegov organizam reagirati na koronu. Može sve proći bezbolno i bez posljedica, a može biti apsolutno pogubno... Takvo saznanje izaziva i prateći strah koji još nikom nije pomogao. Svako ima drugačije simptome i svako se drugačije nosi s njima. Poanta je nabildati vlastiti imuno sustav koji se onda bori s tom nemani. Ja kad god mogu biram prirodno, tako je bilo i sada", nastavila je, a zatim je detaljno opisala svoje tegobe.

"Prvi dan/noć je bio najgori uz visoku temperaturu, groznicu, glavobolju, onemoćenost i kašalj... oka nisam sklopila, turirajući spuštala temperaturu cijelu noć. Od užasno visoke do 37,2... i tako par dana... i onda sve bolje i bolje... još malo kašalj i nadam se da je gotovo", napisala je pa je otkrila i što je najpozitivnije što joj se dogodilo u cijeloj situaciji.

"Ono dobro u cijeloj ovoj groznoj noćnoj mori su svi moji prijatelji koji su bili uz mene. Moje kćeri, prijateljice i sestra koje su me mazile i pazile, nosile hranu, lijekove, cvijeće... Shvatila sam koliko sam sretna sto ih imam. Neizmjerno. "

Suzy je na kraju svojim sljedbenicima dala savjet i još ih jednom upozorila na ozbiljnost situacije.

"Ako još niste preboljeli koronu, čuvajte se i bildajte svoj organizam te budite spremni da se othrvate toj nemani. Sretno!" poručila je.

Najtraženiji srpski glumac kod nas snimio novi film: Otkrio nam je zašto nema privatnog života i koji dio Hrvatske obožava