Vidno potresena

Glumica tijekom intervjua doznala za smrt dragog kolege, kamere su sve zabilježile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzanne Somers doznala je za smrt Boba Sageta tijekom televizijskog intervjua za australsku emisiju Studio 10.

Glumica Suzanne Somers ostala je zatečena viješću o smrti dragog kolege Boba Sageta, za što je doznala tijekom televizijskog intervjua.

Pogledaj i ovo Suzanne Somers Bila je okružena najbližima Dan prije svog rođendana preminula glumačka zvijezda iz serija koje smo svi gledali, tužnu vijest potvrdio je glasnogovornik

Suzanne se javila uživo u australskom jutarnjem showu "Studio 10" nakon što su voditelji objavili da je Saget preminuo.

"Čujem to od vas", kazala je vidno potresena Somers, koja je nekoliko puta gostovala u seriji "Puna kuća", koja se snimala u istom studiju kao "Korak po korak", u kojoj je ona igrala glavnu ulogu, te je naglasila kako je bilo divno surađivati s Bobom.

"Ne mogu vjerovati, bio je tako mlad. Zvuči kao infarkt, ali nemam nikakvih informacija o tome. Jako mi je žao, bio je odličan tip, jako ljubazan. Bože, to je tako tužno", komentirala je tijekom intervjua, a njezinu reakciju možete pogledati u videu.

Podsjetimo, Saget je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu u Floridi u 65. godini, objavile su lokalne vlasti u ponedjeljak. Uzrok glumčeve smrti je nejasan, a iz ureda šerifa okruga Orange potvrdili su kako nisu pronađeni znakovi zlouporabe ili upotrebe droga.

Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer. U svojoj posljednjoj objavi na Twitteru osvrnuo se na "stvarno lijepu publiku" i "puno pozitive".

"Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak toga", napisao je.

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u seriji "Puna kuća" te u nastavku "Punija kuća" od 2016. do 2020.

U seriji je Tanner dijelio svoj dom sa svoje tri kćeri, šogorom i najboljim prijateljem.

Glumac je također vodio emisiju "America's Funniest Home Videos" od 1989. do 1997. godine.

Od njega su se na društvenim mrežama oprostili brojni kolege i obožavatelji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene