Suzana Mančić uskoro će uploviti u bračnu luku s grčkim bankarom. Prije vjenčanja potpisat će predbračni ugovor u kojem će seu potpunosti ograditi od njegove imovine.


Najpoznatija jugoslavenska Loto djevojka Suzana Mančić uskoro će nakon 17 godina veze sudbonosno "da" izreći svom partneru Simeoneu Ocokomosu. No prije ulaska u brak s grčkim bankarom Suzana će baš kao i brojne zvijezde potpisati predbračni ugovor na kojem je sama inzistirala.

Vezani članci Suzana Mančić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Udala se žena koja je bila seks-simbol Jugoslavije! Sudbonosno ''da'' izrekla je drugi put u 62. godini Suzana Mančić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ona je bomba i u sedmom desetljeću: Suzana Mančić napokon je otkrila tajnu dobrog izgleda

"Rekla sam njegovim kćerkima, volim vašeg oca i on voli mene. Želim se udati za njega, ali ni na koji način neću biti prepreka. Sastavit ćemo predbračni ugovor kojim ću se u potpunosti ograditi od imovine vašeg oca da biste vas dvije bile materijalno osigurane", rekla je Suzana Mančić, a prenosi Blic. Vjenčanje bi se trebalo održati u Veneciji, a točan datum slavlja još nije definiran.

Podsjetimo, Suzana i Simeon trebali su izmjeniti bračne zavjete u Veneciji 31. ožujka, no to se nije dogodilo. Sasvim neočekivano udala se njezina kćer Teodora pa je Suzana odgodila svoje vjenčanje s grčkim bankarom. Sudbonosno 'da' Suzana planira izreći u rujnu ove godine.