muke TV voditeljice

Suzana opet odgodila vjenčanje: "Imamo problem, ali riješit ćemo to"

Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Galerija

Suzana Mančić po drugi je puta odgodila vjenčanje. Za svoje odluke, kaže, ne želi se nikome pravdati.

Poznata TV voditeljica Suzana Mančić po drugi je put odgodila vjenčanje s partnerom Simeonom Ocomokosom. Bivša Loto djevojka i jedna od najzgodnijih žena iz bivše Jugoslavije već je nekoliko godina u vezi s grčkim bankarom, a od veljače najavljuju i vjenčanje.

Pogledaj i ovo Suzana Mančić - 2 dekolte u prvom planu Seks-bomba bivše Jugoslavije u Zagrebu dobila nagradu: ''Statusa seks-simbola nije mi dosta, od mene ne zahtijeva ništa osim da se pojavim i izgledam dobro''

Iako se već u nekoliko navrata činilo da je sve već spremno da uplove u bračnu luku do vjenčanja još uvijek nije došlo. Mnogi su zbog toga počeli nagađati o razmiricama u njihovom odnosu, no Suzana je to demantirala. Za srpske medije izjavila je kako se nikome ne želi pravdati za svoje odluke.

"Nisam se još udala, pa što? Priče kako sam na korak od odluke da odustanem od svadbe su glupost. Svakog dana sam korak bliže oltaru", izjavila je Mančić i otkrila kako im je trenutno u planu da se vjenčanje održi na proljeće. Do tada bi trebali riješiti i maleni problem koji ih je zadesio. "Imamo problem, burme su nam male, ali riješit ćemo i to na vrijeme. Moje kćeri jako žele da se udam", kazala je voditeljica, a njezinu izjavu prenio je Blic. Podsjetimo, Mančić je nedavno otkrila da će prije vjenčanja potpisati predbračni ugovor s gričkim bankarom u kojem će se u potpunosti ograditi od njegove imovine.

Suzana Mančić (FOTO: Instagram) Suzana Mančić (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene