Suzana Mančić po drugi je puta odgodila vjenčanje. Za svoje odluke, kaže, ne želi se nikome pravdati.

Galerija


Poznata TV voditeljica Suzana Mančić po drugi je put odgodila vjenčanje s partnerom Simeonom Ocomokosom. Bivša Loto djevojka i jedna od najzgodnijih žena iz bivše Jugoslavije već je nekoliko godina u vezi s grčkim bankarom, a od veljače najavljuju i vjenčanje.

Vezani članci Suzana Mančić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Udala se žena koja je bila seks-simbol Jugoslavije! Sudbonosno ''da'' izrekla je drugi put u 62. godini Suzana Mančić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ona je bomba i u sedmom desetljeću: Suzana Mančić napokon je otkrila tajnu dobrog izgleda

Iako se već u nekoliko navrata činilo da je sve već spremno da uplove u bračnu luku do vjenčanja još uvijek nije došlo. Mnogi su zbog toga počeli nagađati o razmiricama u njihovom odnosu, no Suzana je to demantirala. Za srpske medije izjavila je kako se nikome ne želi pravdati za svoje odluke.

"Nisam se još udala, pa što? Priče kako sam na korak od odluke da odustanem od svadbe su glupost. Svakog dana sam korak bliže oltaru", izjavila je Mančić i otkrila kako im je trenutno u planu da se vjenčanje održi na proljeće. Do tada bi trebali riješiti i maleni problem koji ih je zadesio. "Imamo problem, burme su nam male, ali riješit ćemo i to na vrijeme. Moje kćeri jako žele da se udam", kazala je voditeljica, a njezinu izjavu prenio je Blic. Podsjetimo, Mančić je nedavno otkrila da će prije vjenčanja potpisati predbračni ugovor s gričkim bankarom u kojem će se u potpunosti ograditi od njegove imovine.

Suzana Mančić (FOTO: Instagram)
Suzana Mančić (FOTO: Instagram)