Rachel Bilson i Adam Brody slučajno su se sreli u njujorškoj zračnoj luci.

Galerija


Dvoje glumaca, nekad omiljene tinejdžerske serije "The O.C.", slučajno se srelo u New Yorku, objavilo zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i izazvalo histeriju među obožavateljima.

Riječ je o danas 37-godišnjoj Rachel Bilson i 39-godišnjem Adamu Brodyju, koji su u spomenutoj seriji glumili ljubavni par, a ovih su dana slučajno naletjeli jedno na drugo u Zračnoj luci JFK i ovjekovječili taj trenutak.

Rachel je fotografiju objavila na profilu na Instagramu na oduševljenje svih onih koji su pratili i voljeli njihovu seriju.

"Naletjela na starog prijatelja", napisala je Rachel uz objavu. Ona je u seriji "The O.C." glumila Summer Roberts od 2003. do 2007. goddine, a Adam je utjelovio njezinog dečka Setha Cohena.

Fotografija je kod njihovih obožavatelja izazvala veliku nostalgiju koji su odmah poželjeli gledati nove epizode nekad im omiljene serije.

Osim u seriji, glumci su i u stvarnom životu bili u ljubavnoj vezi koja je potrajala tri godine.Nakon Adama, Rachel je počela vezu s Haydenom Christensenom s kojim je dobila danas 4-godišnju kći Briar Rose, no prekinuli su 2017. godine.

Adam je pak snimajući film "The Oranges" upoznao kolegicu Leighton Meester 2010. godine, a tri godine kasnije su se zaručili. Par se vjenčao 2014. godine, a 2015. godine rodila im se kći Arlo Day.

Skandalozni život kraljice popa: Od konobarice je postala glazbena ikona koja je seksom stekla slavu