Princ Harry i Rita Ora sreli su se na jednom humanitarnom događanju u Južnoafričkoj Republici.

Galerija


Planetarno popularno pjevačica 28-godišnja Rita Ora i 34-godišnji britanski princ Harry sreli su se tijekom njegova posjeta Južnoafričkoj Republici, čime se pjevačica pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Rita Ora (Foto: Getty Images) Nakon što je lagala o broju ljudi na svom koncertu u Zadru, Rita na crveni tepih stigla u – halterima Rita Ora (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Objavljeni detaljni troškovi koncerta Rite Ore, evo koliko će grad Zadar platiti gubitke

Naime, princ je bio jedan od gostiju humantiranog koncerta za oboljele od HIV-a na kojem je Rita pjevala, pa je to bila savršena prilika za druženje. Sudeći prema fotografijama koje su nastale nakon koncerta, susret je prošao poprilično srdačno, pao je i zagrljaj, a Rita nije skrivala uzbuđenje što je ponovno dobila priliku družiti se s princem.

"Bio je nevjerojatan osjećaj ponovno sresti vojvodu od Sussexa i velika čast nastupiti i pokazati potporu predivnom radu organizacije Sentabale, koja pomaže mladim ljudima zaraženima virusom HIV-a u Južnoafričkoj Republici", napisala je Rita na Instagramu.

Poznata po osebujnim i šarolikim modnim kombinacijama, pjevačica je ovaj put odabrala seksepilnu kratku haljinu u kojoj su do izražaja dolazile gole noge i dekolte.

Princ se s lijepom pjevačicom susreo usred glasina o navodnoj aferi s britanskom manekenkom Sarom Ann Macklin, koja se dogodila nakon što je upoznao današnju suprugu Meghan Markle s kojom ima sina Archieja. 

Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?