Ponovni susret

Usred glasina o aferi s modelom, princ Harry pao u zagrljaj zgodne pjevačice, ona se pohvalila na Instagramu

Princ Harry i Rita Ora (Foto: Getty Images) Princ Harry i Rita Ora (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Rita Ora (Foto: Getty Images) Princ Harry i Rita Ora (Foto: Getty Images) Princ Harry i Rita Ora (Foto: Getty Images) Princ Harry i Rita Ora (Foto: Getty Images) Princ Harry i Rita Ora (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry u Africi (Foto: Profimedia) Princ Harry i princ Filip (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Rita Ora sreli su se na jednom humanitarnom događanju u Južnoafričkoj Republici.

Planetarno popularno pjevačica 28-godišnja Rita Ora i 34-godišnji britanski princ Harry sreli su se tijekom njegova posjeta Južnoafričkoj Republici, čime se pjevačica pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Naime, princ je bio jedan od gostiju humantiranog koncerta za oboljele od HIV-a na kojem je Rita pjevala, pa je to bila savršena prilika za druženje. Sudeći prema fotografijama koje su nastale nakon koncerta, susret je prošao poprilično srdačno, pao je i zagrljaj, a Rita nije skrivala uzbuđenje što je ponovno dobila priliku družiti se s princem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

"Bio je nevjerojatan osjećaj ponovno sresti vojvodu od Sussexa i velika čast nastupiti i pokazati potporu predivnom radu organizacije Sentabale, koja pomaže mladim ljudima zaraženima virusom HIV-a u Južnoafričkoj Republici", napisala je Rita na Instagramu.

Poznata po osebujnim i šarolikim modnim kombinacijama, pjevačica je ovaj put odabrala seksepilnu kratku haljinu u kojoj su do izražaja dolazile gole noge i dekolte.

Princ se s lijepom pjevačicom susreo usred glasina o navodnoj aferi s britanskom manekenkom Sarom Ann Macklin, koja se dogodila nakon što je upoznao današnju suprugu Meghan Markle s kojom ima sina Archieja. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) +10 Adriana Lima (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene