Princ Harry i Rita Ora sreli su se na jednom humanitarnom događanju u Južnoafričkoj Republici.

Galerija


Planetarno popularno pjevačica 28-godišnja Rita Ora i 34-godišnji britanski princ Harry sreli su se tijekom njegova posjeta Južnoafričkoj Republici, čime se pjevačica pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Meghan tvrdi da je kraljevsku obitelj molila samo jednu stvar, no oni su je odbili: "Vidjela sam prijetnje smrću..." Princ Harry, Meghan Markle Meghan i Harry podijelili tajni detalj o njihovom vjenčanju koji dosad nitko nije znao: ''To je bilo samo za nas dvoje!''

Naime, princ je bio jedan od gostiju humantiranog koncerta za oboljele od HIV-a na kojem je Rita pjevala, pa je to bila savršena prilika za druženje. Sudeći prema fotografijama koje su nastale nakon koncerta, susret je prošao poprilično srdačno, pao je i zagrljaj, a Rita nije skrivala uzbuđenje što je ponovno dobila priliku družiti se s princem.

"Bio je nevjerojatan osjećaj ponovno sresti vojvodu od Sussexa i velika čast nastupiti i pokazati potporu predivnom radu organizacije Sentabale, koja pomaže mladim ljudima zaraženima virusom HIV-a u Južnoafričkoj Republici", napisala je Rita na Instagramu.

Poznata po osebujnim i šarolikim modnim kombinacijama, pjevačica je ovaj put odabrala seksepilnu kratku haljinu u kojoj su do izražaja dolazile gole noge i dekolte.

Princ se s lijepom pjevačicom susreo usred glasina o navodnoj aferi s britanskom manekenkom Sarom Ann Macklin, koja se dogodila nakon što je upoznao današnju suprugu Meghan Markle s kojom ima sina Archieja. 

Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?