Jelena Rozga i Jelena Karleuša družile su se na dodjeli regionalne MAC nagrade u Beogradu.

Galerija


Jelena Rozga bila je jedna od hrvatskih pjevačica koje su se pojavile na dodjeli regionalne MAC nagrade održane u Beogradu, gdje nije propustila priliku da se podruži sa svojom srpskom kolegicom Jelenom Karleušom.

Vezani članci Jelena Karleuša Karleuša na cijepljenje stigla bez grudnjaka: Pričalo se da je protiv, no sad je objasnila svoju odluku Policija u Srbiji Objavljeni detalji uhićenja tri osobe u Beogradu: Amerikanca su ubili nakon što su s njim pili

Nije tajna da se dvije Jelene uzajamno cijene i poštuju te ih veže prijateljski odnos. U to se možemo uvjeriti i na društvenim mrežama gdje je Karleuša objavila fotografiju na kojoj se ona i Rozga drže za ruku i prisno pričaju, dok su im na licima široki osmijesi. Pjevačice si često na društvenim mrežama komentiraju fotografije i časte se komplimentima.

Rozga je Karleuši pokraj objavljene fotografije zahvalila na lijepim riječima, a njihovi su im obožavatelji jasno dali do znanja da ih žele zajedno vidjeti na sceni.

"Hoćemo duet", jedan je od brojnih komentara koje su dobile.

Inače, Karleuši nije strano da na svojim nastupima izvodi i Rozgine pjesme, a u jednom je srpskom talent showu, u kojem sudjeluje kao članica žirija, izjavila jednom prilikom da iznimno cijeni Rozgu, da voli njezino pjevanje te da joj je najdraža pjesma "Moje proljeće".

 

Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost