Srpska pjevačica i članica grupe ''Hurricane'' navodno je u vezi s crnogorskim profesionalnim plivačem Boškom Radulovićem.

Galerija Sanja Vučić - 3 Sanja Vučić - 1 Sanja Vučić - 2 +27 Boško Radulović - 9

Članica grupe ''Hurricane'' Sanja Vučić dugo je bila slobodna djevojka, a sada je regijom odjeknula vijest kako je pjevačica u vezi s crnogorskim profesionalnim plivačem Boškom Radulovićem.

Vezani članci Hurricane - 4 Zgodne uraganke u usklađenim izdanjima preskočile jedan odjevni komad, znaju kako privući pažnju! Hurricane Pogledajte video kojim su zgodne uraganke poharale Lijepu Našu, prešišale su čak i mentalista koji je prestravio Maju Šuput!

28-godišnjakinja je ovu vijest demantirala i tvrdi kako su samo prijatelji.

''Boška poznajem preko prijatelja, i igrom slučaja smo popričali poslije revije gdje je on sudjelovao. Nisam se pojavila s njim. Ovih dana i kad stanem da popričam sa muškom osobom, priča se da smo zajedno'', požalila se Sanja za Blic.

Isto pitanje novinari su upitali i Boška, a mladić je sve oštro negirao.

''Na sva pitanja u vezi odnosa mene i Sanje ne želim davati nikakve odgovore. Prvo jer nije džentlmenski, drugo jer sam izgrađena ličnost na svakom polju i ne želim nikakve rejtinge preko bilo koga'', rekao je.

Odavno je poznata ona ''gdje ima dima, ima i vatre'', a hoće li se iza ovog malog dima ipak pojaviti i iskrica i je li Sanja utjehu zbog raspada Hurikanki pronašla u novoj ljubavi pokazat će vrijeme.

  Naša dizajnerica nije mogla pobjeći fotografima na Poljudu, a ulovili su je kraj bivšeg Kolindina savjetnika s kojim pokušava sakriti vezu Aleksandra Dojčinović - 2 Aleksandra Dojčinović - 3 Tomislav Madžar +27 Tomislav Madžar

Franka Batelić objavila fotografije s proslave 30. rođendana: ''Ništa spektakularno ni glamurozno'' Franka Batelić 30. rođendan - 3 Franka Batelić 30. rođendan - 1 Franka Batelić 30. rođendan - 2 +29 Franka Batelić 30. rođendan - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju