Što je prava istina?

Dok ona osvaja milijune fanova diljem svijeta, svi šuškaju samo o JEDNOME!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok Beyonce marljivo osvaja svijet s turnejom 'Mrs. Carter Show', sve su glasnija šuškanja o njezinom privatnom životu.

Naime, prema pisanju New York Posta, Beyonce i Jay-Z po drugi put postat će roditelji. Sve su glasnija nagađanja i kod ostalih američkih medija: šuška se kako je 31-godišnja zvijezda opet trudna!

Pogledaj i ovo Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Srca im pucaju od sreće! Ana Ivanović na presladak način objavila da s Bastianom Schweinsteigerom čeka drugo dijete!

Dodatna šuškanja su dobila na važnosti kada je Beyonce na nastupu u Londonu pokazala 'rasteći trbuščić', pišu američki portali. Riječ je o videu s nastupa, kada je Beyonce bila odjevena u plavi kombinezon koji je ocrtavao njezinu liniju tijela.

>> Evo kako su Beyonce i Kim postale drage prijateljice!

Uz to, tvrde kako je pojavljivanjem na nedavnoj Met Gali, kada je stigla u kreaciji Givenchyja, pokušala sakriti svoj trbuh. Dodatno je istaknula grudi, a donji dio tijela bio je pokriven 'vatrenim printom' i remenom koji joj je ocrtavao struk.

>> Mama Beyonce: 'Curo, ti nisi kraljica'

Pjevačica nije komentirala medijske napise, a Beyonce i Jay-Z već imaju kćerkicu Blue Ivy, koja je na svijet stigla u siječnju 2012. godine.

'Htjela bih još djece. Mislim kako bi moja kćerkica voljela društvo. I ja sam obožavala biti starija sestra, mislim da bi moja kćer uživala biti starija sestra', rekla je nedavno Beyonce.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene