Razgolićeni u krevetu

Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca

Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) +0 Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Galerija

Susan Sarandon u 74. godini bez problema snima scene seksa.

Holivudska glumica Susan Sarandon u listopadu prošle godine navršila je 73 godine, ali čini se da ju ta brojka nije nimalo usporila u karijeri, barem sudeći prema fotografijama s njezina posljednjeg filmskog projekta na kojem radi "The Jesus Rolls".

Naime, Susan je snimila škakljivu scenu seksa s dvojicom kolega, 49-godišnjim Bobbyjem Cannavaleom i 62-godišnjim Johnom Turturrom, s kojima razmjenjuje vruće poljupce i nježnosti u krevetu, a kasnije zajedno razgolićeni spavaju u njemu.

Prikaze strastvenih scena pogledajte ovdje.

Inače, film "The Jesus Rolls" neslužbeni je spin-off Turturrova filma iz 1998. godine "The Big Lebowski", u kojem je on utjelovljuje lik Jesusa Quintana.

Susan Sarandon za svoja je filmska dostignuća bila nagrađena i Oscarom 1995. godine za ulogu u filmu "Odlazak u smrt", u kojem je glumila sa Seanom Pennom, a nominirana je bila ukupno pet puta.

Iza sebe ima samo jedan brak, s glumcem Chrisom Sarandonom, a on je trajao od 1967. do 1979. godine. Sredinom 80-ih godina je s talijanskim redateljem Francom Amurrijem dobila je kćer Evu Amurri, koja danas ima 34 godine. Majka je i dvojice sinova Johna i Milesa, koje je dobila s bivšim partnerom Timom Robbinsom, s kojim je u vezi bila od 1998. do 2009. godine.

Povezivali su je i s glumcem Seanom Pennom, pokojnim glazbenikom Davidom Bowijem te redateljem Louisom Malleom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Davor Garić i Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Instagram) +1 Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica u 38. godini postala majka, u zagrebačkoj bolnici rodila je djevojčicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene