Opa!

Otkrila ime zvijezde s kojom je imala aferu prije 30 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veza slavne glumice i britanskog rock glazbenika bila je strogo čuvana tajna - sve do sada!

David Bowie i Susan Sarandon zbližili su se na setu filma ‘The Hunger’ kojeg su snimali 1983. i imali kratku aferu. Susan o tome nije nikada javno govorila.

Pogledaj i ovo showbuzz objavio 27 albuma Slavni Ziggy Stardust jedan je od najvećih glazbenika svih vremena, a ovo je njegovih 10 najpopularnijih hitova

Povod otkrivanju velike tajne bio je intervju u kojem je pričala o svom novom filmu 'Last of Robin Hood' čija se radnja temelji na ljubavni mlade djevojke i starije filmske zvijezde.

Kada su je upitali o njezinom iskustvu sa slavnim osobama, Susan je odgovorila da je imala nekoliko afera - jedan glumac i jedna rock zvijezda. Na pitanje tko je bio rock zvijezda, jednostavno je odgovorila: 'Bowie'.

Mračne tajne tvornice snova: 'Hollywood je jedan veliki bordel'

'On je izvanredan. To je bio definitivno zanimljiv period. Nisam smjela imati djece i bila sam najstarija od svoje braće i sestara i morala sam se brinuti o njima pa nikada nisam razmišljala o tome da se skrasim i imam vlastitu obitelj. Upravo je to promijenilo cijelu našu situaciju', objasnila je.

No usprkos svemu, ima samo riječi hvale za njega, piše Telegraph.

Bowie je danas u skladnom braku s predivnom manekenkom Iman , njegova bivša supruga Angie Barnett tvrdi kako oni žive u slobodnoj vezi te da se i danas zabavlja s muškarcima.

Sarandon pak priznaje da nije imala toliko puno avantura sa slavnim osobama jer je bila udana u svojim dvadesetim godinama. Godine 1967. udala se za Chrisa Sarandona u dobi od 20 godina, no rastali su se nakon 12 godina braka.

Nakon toga, 1988. Godine započela je vezu dugu skoro dva desetljeća s kolegom glumcem Timom Robbinsonom s kojim ima dva sina. Glumica također ima i kćer s talijanskim redateljem Francom Amurrijem. Brak s Timom potrajao je 23 godine, a rastali su se u ljeto 2009. Godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene