Susan Sarandon pokazala je kako izgleda nakon nezgode koja joj se desila.

Galerija


Holivudska glumica Susan Sarandon objavila je nekoliko fotografija na profilu na Instagramu kako bi pokazala ozlijede lice koje je zaradila nakon nesretnog pada.

Vezani članci Zdravko Marić Nije dobro: Ministar Marić govori o padu BDP-a od 8 posto, Europa misli drugačije Milan Bandić - 1 Bandić: "Da su u gradskoj blagajni naše pare, ne bi bilo pada rejtinga. Novca će biti za kapitalne projekte"

73-godišnja Susan trebala je kao aktivistica održati govor na jednom političkom skupu, no sve je morala otkazati u zadnji čas zbog nezgode koja joj se dogodila.

"Malo poskliznuće = potres mozga, slomljen nos, izmaknuto koljeno. Tako da se čini da se sutra neću moći naći s društvom u New Hampshireu i sa senatorom Sandersom. Zaista mi je žao što ću propustiti tu priliku", napisala je Susan uz objavljene fotografije.Kopiju govora koji je planirala održati objavila je također na Instagramu.

Podršku su i brzi oporavak poželjeli su joj obožavatelji ali i broji slavni prijatelji poput Diane von Furstenberg, Michaela Angela, Donne Karan, Matta Bomera i drugih.

"Oh ne, nadam se da si dobro. Šaljem ti ljubav", "O moj Bože, dušo tako mi je žao, spremna sam ti pomoći", "Draga, ništa te ne može slomiti", "Brzo odzravi", "Šaljem dobre vibracije", "Auč, nadam se da će što prije biti bolje", "Veliki zagrljaj šaljem iz Irske", samo su neke poruke koje je dobila.

A brz oporavak želimo joj i mi!

On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo