i to je moguće

Nije šala! Zvijezda talent showa snima duet s ELVISOM!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zahvaljujući modernoj tehnologiji - postignuto je dosad nemoguće. Glazbena senzacija Susan Boyle snimit će duet s Elvisom Presleyom!

Naime, zahvaljujući čudima moderne produkcije Susan Boyle i Elvis Presley snimit će božićni klasik 'Oh Come All Ye Faithful' i bit će pušten uoči Božića.

>>> Prošla je 21 godina: Svi su komentirali njezin izgled!

Pogledaj i ovo Celine Dion - 8 borba s neizlječivim stanjem Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

Susan Boyle sve je pokrenula zbog humanitarne udruge 'Spasite djecu' čija je ambasdorica, te naglasila kako su djeca koja žive bez normalnih uvjeta za život uvijek bila u centru njezine brige. Tako će i sredstva od prodaje singla ići upravo toj Udruzi kako bi se usrećila djeca u vrijeme Božića.

'Pjevati s Elvisom... Nisam mislila da će to biti moguće. Nije li tehnologija briljantna?!', komentirala je Susan svoj nadolazeći duet.

No, ona neće biti prva koja će zapjevati s 'virtualnim kraljem'. Celine Dion već je na Američkom idolu pjevala pjesmu 'If I Can Dream', a i pjevačeva kći Lisa-Marie Presley posthumno je još 2007. godine snimila remake pjesme 'In The Ghetto' iz 1969. godine. To je učinila kako bi skupila novac za humanitarnu zakladu Presley Foundation.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene