Kim Kardashian i Kanye West nalaze se u bolnici u kojoj bi im surogat-majka trebala roditi sina.

Galerija


Surogat-majka koja treba roditi četvero dijete slavne starlete Kim Kardashian i repera Kanyea Westa je u trudovima.

Vezani članci Demonstracija poroda Pokazala kako podučava srednjoškolce o porođaju i postala hit zbog kraja demonstracije Kanye West Ima li kraja ludostima kontroverznog glazbenika? Zbog posljednjeg poteza javnost ga opet ismijava

Vijest je otkrivena nakon što je Kimina sestra Kourtney Kardashian u emisiji "The Ellen DeGeneres Show" otkrila kako se jedan od najmoćnijih parova današnjice nalazi u bolnici, gdje čekaju rođenje sina.

Naime, Kim se uz sestru Kourtney i majku Kris Jenner trebala također pojaviti u emisiji, no s obzirom na to da je nije bilo, Kourtney je objasnila razloge njezina nedolaska. Pritom je uspjela šokirati publiku u studiju, ali i Kris, koja nije imala pojma da joj novi unuk dolazi na svijet.

Kim se možda nije pojavila u emisiji, ali njezino troje djece jest. 5-godišnja North, 3-godišnji Saint i 15-mjesečna Chicago u emisiju su stigli kako bi iznenadili baku.

"Dakle, mama uopće ne zna da je Kimina surogat-majka u trudovima te da se upravo nalazi u bolnici", izavila je Kourtney.

Dječaka će roditi ista surogat-majka koja im je rodila i kćer Chicago. North i Sainta Kim je rodila sama, a surogat-majku odlučili su angažirati zbog komplikacija koje je imala tijekom prve dvije trudnoće.

"Toliko sam zahvalna modernoj tehnologiji i što je sve ovo moguće. Iako nije za svakoga, ovo iskustvo mi je jedno od najboljih koje sam imala. Naša surogat-majka dala nam je najbolji mogući dar koji postoji'', izjavila je Kim nakon Chicagina rođenja prošle godine.

Domaća influencerica pokazala novi imidž, fanovi oduševljeni: "Ne da si prelijepa, nego nemam riječi"