Natalija Prica Oreški je završila studij stomatologije, a 2011. je osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu.

Galerija


Natalija Prica Oreški, koja je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Milan Bandić 365, opet je privukla pozornost i to zbog nominacije za Zagrepčanku godine. 

Vezani članci Jelena Pavičić Vukičević - 1 Ide Bandićevim stopama? Je li Pavičić Vukičević našim novcem platila oglas u medijima kako bi se pohvalila projektima u Zagrebu Posljednji ispraćaj Milana Bandića 3. ožujka 2021. Ravnateljstvo civilne zaštite najavilo žalbu na oslobađajuću presudu zbog gužve na Bandićevom sprovodu

Kako piše na stranici grada Zagreba, riječ je o nagradi koja se dodjeljuje građankama naše metropole koje su svojim djelovanjem znatno pridonijele afirmaciji žena u društvu i u javnosti, afirmaciji ženskih ljudskih prava i ravnopravnosti spolova te postigle prepoznatljive rezultate na podizanju kvalitete života žena u glavnom gradu Hrvatske s gospodarstvenog, socijalnog, humanitarnog i drugog stajališta. Uz laskavu titulu dobije se i 50.000 kuna, a među nominiranima je i Alemka Markotić.  

Inače, Natalija intrigira javnost jer je često u pratnji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dok obavlja protokolarne dužnosti. 

2011. je osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za liječnika i bivšeg vaterpolista Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. Oreški je nedavno istupio u javnost i otkrio da se razvodi od Natalije. 

Bivša misica je završila studij stomatologije i privukla pozornost kad se pojavila u Gradskoj skupštini grada Zagreba kao zamjena violončelistici Ani Rucner.

Naime, Rucner je stavila mandat u mirovanje i na njezino je mjesto došla Natalija kao nestranačka zastupnica. Bivša misica sada je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Bandić Milan 365.

Kako je ranije pisao Index, Natalija je u prosincu prošle godine proslavila 32. rođendan, a viđena je sa zagrebačkim gradonačelnikom u dućanu s bundama u centru metropole te nijedno od njih nije imalo zaštitne maske na licu.

Podsjetimo, kada je Natalija ponijela titulu najljepše, izjavila je: ''Moj život uistinu se promijenio, imam mnogo zaduženja kao Miss Universe Hrvatske i nadam se da ću sve uspjeti uskladiti sa svojim fakultetskim obvezama."

Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!