Morska izdanja

GODINE NISU VAŽNE Pogledajte kako izgledaju u bikiniju bez fotošopa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun, Maja Šuput i Ivana Banfić ponosne na svoje tijelo koje 'tešu' cijelu godinu.

Kako su nam dani sve topliji, a ljeto sve bliže, nastojimo učiniti sve kako bi u zadnji trenutak barem malo dotjerali svoje tijelo i tako kupaći kostim nosili s mnogo više ponosa. Ipak, pritisak je nešto veći za poznate osobe jer njihovi obožavatelji ipak imaju određena očekivanja kako bi zvijezde zapravo trebale izgledati. I dok se neki celebrity uopće ne opterećuju s vježbanjem i dolaskom ljeta, neki čine upravo suprotno. Svjesni da ih godine sustižu, marljivo vježbaju kako bi se što više utegnuli i pokazali koju fotkicu na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 1 na večericu s mužem Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

Tako je 50- godišnja Elizabeth Hurley podijelila svoje golišave fotografije i jasno dala do znanja kako godine ništa ne znače.

 

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Naše zvijezde se također ne libe pokazati svoje tijelo na društvenim mrežama. One su odradile prethodne 'obveze' poput vježbanja i kozmetičkih tretmana, pa mogu odahnuti ovo ljeto. Poduzetnica Snježana Mehun nam je tako iskreno priznala kako naporno vježba tijekom cijele godine kako bi izgedala što bolje. 'Radim sve. Vježbam, idem u teretanu, trčim. Tako ujedno i izbacim negativnu energiju. Idem i na masaže. Uglavnom, trudim se koliko mi vrijeme dopušta', otkrila je Mehun.

 

A photo posted by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Uz vježbanje ide i nešto drugačiji režim prehrane. 'Nisam na ful dijeti, ali smanjala sam unos ugljikohidrata. Izbjegavam kruh, peciva i rižu', rekla je Snježana.

Isto to čini i zvrckava Maja Šuput koja zatrpava svoj Instagram profil svojim seksipilnim fotkama. Na njima, naravano, ne možemo ne zamijetiti njezino isklesano tijelo na kojem radi, kako kaže, cijelu godinu. 'Cijelu godinu sam pod okom javnost,a na sebi ni nemam previše odjeće zbog nastupa tako da se sve vidi. Idem u teretanu. Jedem cijeli dan po malo, ali ne jedem junk food. Ne idem u pekaru, ne jedm pizzu, hamburgere, kolače.' Zato Maja i ima tako odličnu figuru koju je dotjerala i uz puno vježbe. 'Vježbam ,vježbam, vježbam i skačem puno na svojim koncertima.' To se i vidi, nema sumnje. Pjevačica je otkrila kako će ovo ljeto provesti radno. 'Možda odem 3-4 dana van zemlje, ali u principu ljeto ću provesti sa svojim bendom. Maja je u svakom pogledu vrijedna baš kao prava pčelica.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

I dok neki tako bez ustručavanja otkrivaju sitnice u vezi ovogodišnjeg ljetovanja, prehrane i stila života, dama koja se ne vidi više kao javna osoba je pjevačica Vlatka Pokos. ' Ne namjeravam obavještavati hrvatsku javnost o tome. Jednostavno mi je toga dosta. Nađite neku 18-godišnju curu pa nju pitajte takve stavri', rekla nam je, očito, uvrijeđena Vlatka.

Ali nisu svi osjetljivi po tom pitanju. Ivana Banfić se potpuno otvorila i rekla kako vježba cijeli život. 'Vježbam od svoje 18. godine, ali više ne baš i ne stignem fizički bavit sa sobom. Bar ne ove godine.' Kaže kako je malo promijenila taktiku pa vježba kad joj dođe. 'Imam dobru podlogu. Malo sam se sad zasitila pa ne vježbam. ' priznala je Ivana i rekla kako još nije odabrala ovogodišnji kupaći kostim, ali zna da će on svakako biti dvodijelni.

Bile slavne ili ne, u bikiniju ili jednodijelnom kupaćem kostimu, ili pak u toplesu, svejedno je. Jer u konačnici ljeto je vrijeme za odmor i opuštanje, a sve drugo je manje važno.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene